Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сьомга Рагу

Сьомга Рагу

Открий всички 12 подбрани съвети относно сьомга рагу в Gotvach.bg.
Сьомга рагуСьомга рагуПоднесете порция сьомга рагу, поръсена с накълцан пресен магданоз....
Телешко рагуТелешко рагу
Изпържете в масло ситно нарязаните лук, магданоз, майорана и сланината. Прибавете нарязаното на кубчета месо и посолете. Изпържете, налейте...
Будапещенско рагуБудапещенско рагу
Нарежете чушките на дребно, а рибицата на средно големи филийки. Загрейте маслото и запържете лука до омекване. Прибавете месото и го запечатайте...
Зеленчуково рагуЗеленчуково рагу
Морковите и лукът се режат на дребни кубчета, а чушките, патладжаните и доматите - на по-едри. Зехтинът се загрява и в него се запържват последователно...
Ирландско рагуИрландско рагу
Месото се реже на резени, натрива се със сол и се запържва до златисто в смес от половината масло и половината от зехтина. Лукът се нарязва на...
Заешко рагуЗаешко рагу
Накисваме заека в студена вода и 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 24 часа. След това го нарязваме на порции и го запържваме в маслото...
Пролетно рагуПролетно рагу
Зеленчуците се почистват и измиват. Алабашът сe нарязва на парчета, морковите на кръгчета, зеленият фасул на парчета, бялата част на лука - на колелца...
Свинско рагуСвинско рагу
Обикновено това ястие се прави след като се заколи прасето. Щом месото му престои един ден, се нарязва на парчета, които се посоляват със сол и пипер...
Овнешко рагуОвнешко рагу
Нарязваме месото на кубчета, заливаме с горещ бульон или вода, посоляваме и задушаваме на много тих огън почти до омекване. Прибавяме нарязаните...
Пюре Заек рагуПюре Заек рагу
Измиваме и нарязваме месото на малки късчета и ги задушаваме в кравето масло и малко вода. Изваждаме ги и прибавяме морковите, пиперките и лука...
Свинско рагу супаСвинско рагу супа
Обелват се и се нарязват картофите, лукът и морковите. Нарязва се зелето и магданозът. Всичко се слага в тенджера под налягане. Долива се с...
Рагу със сиренеРагу със сирене
С една кафена чашка масло изпържете 2-3 глави лук, докато омекне. Прибавете 1 чаена чаша очистен и измит ориз, запържете за няколко минути. Нарежете...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 10
53
44
30
23
10
Дай твоята оценка: