Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Телешки Врат

Телешки Врат

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно телешки врат в Gotvach.bg.
Телешки врат, печен на фурнаТелешки врат, печен на фурнаПеченият телешки врат се сервира тънко нарязан, посолен, със сос или зеленчуци - грах, зелен фасул или картофи....
Свински врат с глазураСвински врат с глазура
1
Месото се намазва с горчица. Останалите продукти без бирата се смесват. Месото се овалва в сместа, прехвърля се в тиган и се оставя да престои...
Свински врат с картофиСвински врат с картофи
2
Поднесете Свински врат с картофи, нарязан на парчета и с гарнитура от зеленчуците....
Агнешки врат в гювечАгнешки врат в гювеч
Изпържваме агнешки врат и добавяме червен пипер. Нарязваме лука, добавяме малко вода и задушаваме за кратко. Вадим и изсипваме в гювеча....
Свински Врат в ГювечСвински Врат в Гювеч
Вратът се поставя в нея и се натрива с тази смес....
Свински врат с разни зеленчуциСвински врат с разни зеленчуци
Направете маринатата за месото като в блендер или чопър сложите зехтина, сока на лимона, сол, черен и червен пипер, нарязаната червена чушка, кимион...
Печен агнешки врат и плешкаПечен агнешки врат и плешка
Насичаме месото на порции и посоляваме. Оставяме така да престой около 2 часа. В купа объркваме червен пипер, черен пипер и джоджен. Всяка предварително...
Печен Свински Врат с КартофиПечен Свински Врат с Картофи
Нарежете месото на тънки и по-дълги парчета и го осолете. В отделен съд смесете подправките - черния и червен пипер, ригана, кимиона и към тях...
Свински врат в зелев листСвински врат в зелев лист
Нарежете месото на пържоли около 2 см широки, след което ги нарежете на половина или разделете на три, ако са много големи. Поръсете ги с черен пипер...
Свински врат с гъст ловджийски сосСвински врат с гъст ловджийски сос
4
Обелваме езика, който сме варили близо 60 минути, и го нарязваме на ленти. Задушаваме надребненото месо в мазнина и получените мръвки изваждаме....
Жулиени от свински врат с виноЖулиени от свински врат с вино
Свинският врат се нарязва на пържолки, начукват се и се нарязват на дълги жулиени....
Свински врат с бекон и гъбиСвински врат с бекон и гъби
Месото се разрязва, но не до край, а само колкото да се получи един изтънен лист. Той се натърква от всички страни с марината, приготвена от соса...

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
53
40
32
22
10
Дай твоята оценка: