Gotvach.bg»Избрани Колекции»Телешко Шкембе с Масло
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Телешко Шкембе с Масло

Телешко Шкембе с Масло

Открий всички 12 авторски предложения относно телешко шкембе с масло в Gotvach.bg.
Телешко шкембе с масло на фурнаТелешко шкембе с масло на фурнаТелешкото шкембе с масло на фурна се поднася топло. Да ви е вкусно! Източник: Krasimira Petrova‎ от Кулинарна мрежа...
Телешко шкембе в маслоТелешко шкембе в масло
Около минута и половина преди да са изпържени, към тях се добавя и нарязаното телешко шкембе....
Шкембе чорба с телешко шкембеШкембе чорба с телешко шкембе
9
В тиган сгорещяваме маслото, добавяме червения пипер и брашното и запържваме 1-2 минути, след което добавяме няколко лъжици от бульона и бъркаме,...
Шкембе в масло и подправкиШкембе в масло и подправки
Шкембето в масло и подправки е много вкусно....
Задушено телешко шкембеЗадушено телешко шкембе
За това шкембе в масло сварете шкембето в тенджера под налягане за 1 час заедно с целината, вода, да покрие и достатъчно сол....
Пълнено телешко шкембеПълнено телешко шкембе
От време на време обливаме шкембето със соса....
Телешко шкембе яхнияТелешко шкембе яхния
Поднесете телешкото шкембе яхния с настърган кашкавал и малко нарязан магданоз....
Шкембе с масло на фурнаШкембе с масло на фурна
3
Шкембето с масло на фурна е готово....
Телешко шкембе за мезеТелешко шкембе за мезе
1
Телешкото шкембе измийте добре и сложете да се вари в тенджера под налягане за 90 минути....
Телешко шкембе по чорбаджийскиТелешко шкембе по чорбаджийски
За направата на това вкусно и бързо телешко шкембе използвам готово сварено, овкусено и желирано телешко шкембе от магазина....
Чорба от телешко шкембеЧорба от телешко шкембе
2
Изливаме върху нарязаното шкембе. Поднасяме с пресован чесън, смесен в оцет и лют червен пипер. Чорбата от телешко шкембе е готово....
Супа от телешко шкембеСупа от телешко шкембе
Измито и сварено телешко шкембе се отцежда и нарязва на ленти. В тенджерка се загрява масло и олио....

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
53
40
33
20
10
Дай твоята оценка: