Gotvach.bg»Избрани Колекции»Телешко със Зелен боб в Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Телешко със Зелен боб в Гювеч

Телешко със Зелен боб в Гювеч

Разгледай всички 24 авторски предложения относно телешко със зелен боб в гювеч в Gotvach.bg.
Телешко с нахут и боб в гювечТелешко с нахут и боб в гювечВ широк гювеч изпържете месото и лука, докато месото стане златисто-червеникаво и намалете топлината....
Гювеч с телешко месоГювеч с телешко месо
В йенска тенджера се добавят морковът, лукът и свареното телешко месо, което се разкъсва на парчета....
Телешко сукалче в гювечТелешко сукалче в гювеч
Щом поомекнат, се прехвърлят в намаслен гювеч. След това в същата тенджера се запържва леко и сукалчето....
Телешко варено в гювечТелешко варено в гювеч
По този начин сготви телешко варено 18-годишният ми син - много лесна технология с отличен резултат! Сервирайте горещо с листенца целина....
Телешко печено в гювечТелешко печено в гювеч
Намажете глинен гювеч с малко зехтин, сложете част от телешкия шол, добавете от зеленчуците, поръсете с подправките, отгоре поставете останалото месо...
Постен Гювеч със Зелен бобПостен Гювеч със Зелен боб
Изсипете сместа в глинен гювеч. Добавете нарязаните на кубчета картофи, зеления фасул и доматения сок....
Свинско със зелен боб в гювечСвинско със зелен боб в гювеч
Извадете и сервирайте свинско със зелен боб в гювеч с лъжица кисело мляко....
Гювеч с пилешко и зелен бобГювеч с пилешко и зелен боб
След като гювечът с пилешко и зелен боб е готов, поръсете с нарязан пресен магданоз. Добър апетит!...
Фасул с телешко в гювечФасул с телешко в гювеч
Фасулът с телешко в гювеч е много вкусен!...
Телешко със зеле в гювечТелешко със зеле в гювеч
Телешкото със зеле в гювеч е много вкусно....
Телешко в гювеч с оризТелешко в гювеч с ориз
Опитайте още: Македонски гювеч, Гювеч със зеленчуци и телешко, Свинско месо в гювечета, Гювеч по селски, Риба с картофи в гювеч, Пилешко с боб в гювеч...
Гювеч с телешко и зеленчуциГювеч с телешко и зеленчуци
3
Готовият гювеч заливате с паста от разбитите яйца и мляко и го запичате за още 15 минути....

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 8
52
42
31
23
10
Дай твоята оценка: