Gotvach.bg»Избрани Колекции»Торта от Кроасани и Крем Брюле
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Торта от Кроасани и Крем Брюле

Торта от Кроасани и Крем Брюле

Прегледай всички 12 авторски предложения относно торта от кроасани и крем брюле в Gotvach.bg.
Торта с кроасани и крем БрюлеТорта с кроасани и крем БрюлеНаредете втория ред бисквити и залейте с останалия шоколадов крем. Върху него нанесете 1/3 от Брюлето....
Козуначена торта с крем брюле и ягодиКозуначена торта с крем брюле и ягоди
Форма за торта със свалящ се борд 18-20 см. Накиснете желатина в 20-30 мл студена вода....
Еклерова торта с крем Брюле и шоколадЕклерова торта с крем Брюле и шоколад
За крем на тази торта ще направим Брюле, но за да е по-практичен, ще използваме цели яйца и ще сварим на водна баня вместо да печем....
Крем Брюле с тикваКрем Брюле с тиква
Охладете готовия крем брюле в хладилника. При сервиране сложете 1 с.л кафява захар и разтопете с горелката. Кремът Брюле с тиква е готов....
Крем Брюле с канелаКрем Брюле с канела
С помощта на тел разбийте жълтъците и захарта в голяма купа, докато станат на крем....
Крем Брюле с ягодиКрем Брюле с ягоди
Охладете крема брюлето в хладилник за няколко часа и го поднесете със свежа ягода....
Крем Брюле с шоколадКрем Брюле с шоколад
2
Яйчените жълтъци се разбиват с 1/4 ч. ч. захар. Сметаната и останалата захар се разбъркват и слагат на котлон докато започнат да къкрят, след...
Крем Брюле с малиниКрем Брюле с малини
Готовата смес изсипваме в тавичка, а може да се разпредели в купички за крем Брюле. Кремът не трябва да е с височина повече от 2 см....
Крем Брюле в тикваКрем Брюле в тиква
Да ви е сладко с този крем Брюле в тиква....
Крем Брюле с кафеКрем Брюле с кафе
2
След това внимателно извадете и оставете чашките с крем леко да се охладят....
Еклерова торта с крем Брюле и карамелена глазураЕклерова торта с крем Брюле и карамелена глазура
3
Еклеровата торта с крем Брюле и карамелена глазура е готова....
Крем Брюле в кокосов орехКрем Брюле в кокосов орех
1. Жълтъците се разбиват 5 минути със захарта до побеляване. 2. Сметаната се загрява без да кипва и се налива постепенно при жълтъците, като непрекъснато...

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
52
41
33
21
10
Дай твоята оценка: