Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тутманик със Суха мая
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тутманик без маяПечем тутманика без мая на 200 градуса, без вентилатор докато тутманика придобие златист цвят....
Вкусен тутманик с маяБрашното се пресява и се прави кладенче по средата. Във водата се разтварят олиото, солта, захарта и маята и се изсипват по малко в брашното, като...
1
Бъркан тутманик с мая
Печете пухкавия тутманик в загрята фурна на 160°C до готовност.
Още топъл, се намазва с масло бърканият тутманик с мая....
Вкусен триъгълен тутманик с маяВтасалия тутманик го намазвам с разбито яйце и изпичам за около 30 минути в загрятата фурна до златист цвят....
1
Пухкав Тутманик с Мая и СиренеОформеният тутманик се покрива с найлон и се оставя на топло място, за около 30 минути....
3
Тутманик с мая и кисело млякоТутманика изпечете на 200 градуса в предварително загрята фурна за около 35-40 минути, като последните 10-15 минути намалите температурата на 160...
1
Бъркан тутманикТутманикът се пече в умерена фурна (180-200 градуса) до "суха клечка".
Бърканият тутманик е готов....
4
Тутманик Балканджийски
Този невероятно вкусен тутманик е изключително популярен в балканджийския регион около София, и по-точно в с....
Старовремски тутманикНарежете тутманика на квадрати. Полейте с останалото, разтопено краве масло и печете старовремския тутманик на умерена фурна до готовност....
1
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
52
45
32
20
10
Дай твоята оценка: