Gotvach.bg»Избрани Колекции»Уникален Сладкиш с Праскови
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Уникален Сладкиш с Праскови

Уникален Сладкиш с Праскови

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за уникален сладкиш с праскови в Gotvach.bg.
Сладкиш с прасковиСладкиш с прасковиПечете сладкиша около 60 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна....
Неустоим сладкиш с прасковиНеустоим сладкиш с праскови
4
Ако искате сладкишът да стане още по сочен, може да го сиропирате с карамелен сироп или сок от компот. Неустоимият сладкиш с праскови е готов....
Боровинков сладкиш с прасковиБоровинков сладкиш с праскови
Боровинковият сладкиш с праскови е готов....
Моят сладкиш с прасковиМоят сладкиш с праскови
Да ви е сладко с този вкусен сладкиш с праскови!...
Немски сладкиш с прасковиНемски сладкиш с праскови
Мисля, че се получи добре и така немският сладкиш с праскови....
Обикновен сладкиш с прасковиОбикновен сладкиш с праскови
Приготвяме си съд, в който изсипваме сместа за прасковения сладкиш и поставяме в печката Печем до пълната му готовност обикновения сладкиш с праскови...
Сладкиш с праскови КоблерСладкиш с праскови Коблер
Сладкиш с праскови Коблер - непременно го опитайте....
Лимецов сладкиш с прасковиЛимецов сладкиш с праскови
Хапвайте с удоволствие този лимецов сладкиш с праскови, може и в компанията на топка ванилов сладолед....
Карамелен сладкиш с прасковиКарамелен сладкиш с праскови
Охлаждаме карамеления сладкиш с праскови за час и обръщаме в подходяща чиния....
Сладкиш с праскови ОпортоСладкиш с праскови Опорто
Ако обичате да ги усещате повече в сладкиша, може да нарежете и на по-големи, но не дебели парчета....
Плодов сладкиш с прасковиПлодов сладкиш с праскови
Сложете сладкиша в загряна на 170-180 градуса фурна и го печете продължително - до суха клечка. При поднасяне поръсете се пудра захар....
Желиран сладкиш с прасковиЖелиран сладкиш с праскови
2
Изваждаме сладкиша от хладилника и украсяваме с останалата половина праскови, които сме нарязали на резенчета....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: