Gotvach.bg»Избрани Колекции»Чай от Прясна Коприва
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Чай от Прясна Коприва

Чай от Прясна Коприва

Открий всички 12 избрани предложения за чай от прясна коприва в Gotvach.bg.
Разядка с прясна коприваРазядка с прясна коприваПрясната коприва се почиства и измива. Претрива се със сол. В хаванче с чукало за кълцане се слага копривата и върху нея сол....
Омлет с прясна коприваОмлет с прясна коприва
Омлетът с прясна коприва е готов....
Чай от коприва за добро кръвообращениеЧай от коприва за добро кръвообращение
Изцедената отвара от коприва приемаме още топла....
Чай от коприва за хубава кожаЧай от коприва за хубава кожа
Чаят от коприва действа кръвопречиствателно и спомага за отделянето и изхвърлянето на отровни продукти от тялото и кожата....
Успокояващ чай от прясна маточина и лимонУспокояващ чай от прясна маточина и лимон
В чаша се слага лимонов резен, леко изстискан, и лъжичка мед, налива се от прецедения чай....
Отвара от Коприва за пречистване на кръвтаОтвара от Коприва за пречистване на кръвта
Не забравяйте че прекомерната консумация на тази отвара може да причини вреда! Отварата от Коприва за пречистване на кръвта е готова....
Отвара от Коприва за Здрава и Сияйна КосаОтвара от Коприва за Здрава и Сияйна Коса
1
Съберете връхчетата на млада коприва, измийте ги и ги залейте с 1 литър вряща вода, покрийте с капак отварата и оставете така за 1 час да се охлади...
Ментов чайМентов чай
След като напълно изстине ментовият чай, се прибавят сокът на два изстискани лимона....
Отпускащ чайОтпускащ чай
Държите отпускащия чай на котлона до златист цвят....
Есенен чайЕсенен чай
За този ароматен черен чай загрейте първо 750 мл вода....
Мурсалски чайМурсалски чай
2
Двете стръкчета се нарязват на дребно и се поставят във водата. Оставя се да ври, докато придобие златист цвят. Прецежда се и се подслажда...
Лимонов чайЛимонов чай
4
Пакетчето черен чай се вади и сместа се оставя за още 1 час под капак. Добавя се захарта и се разбърква....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 7
52
44
31
20
10
Дай твоята оценка: