Gotvach.bg»Избрани Колекции»Шницел Пане от Кайма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шницел от телешка кайма и гъби
Омесете добре каймата, ситно нарязаните гъби, яйцето, солта и черния пипер....
Класически виенски шницел от кайма
В голяма купа сложете каймата. Добавете подправките, 3 с.л галета, лука и магданоза. Омесете добре каймата, докато стане на парцали....
Кайма в тесто
Отгоре се изсипва плънката с кайма. Отделно се разбиват яйцата, прясното мляко и солта....
Паниран шницел
Към смляното месо се настъргва глава лук. Разбива се едно яйце и се омесва.
След това се добавят подправките подред - червен пипер, черен пипер...
Вегански шницел
Веганските шницели се пекат в предварителна загрята на 170 градуса фурна за около 25-30 минути....
Рибен шницел
Овкусяваме рибните филета със сол и черен пипер.
Потапяме ги последователно в брашно, разбитите яйца и галета.
Пържим ги в сгорещено олио....
Караджорджевски Шницел
Караджорджевският шницел може да приготвите голям от цялото филе или да го разделите на две напречно и по този начин ще получите по- малки/къси шницели...
Виенски шницелОт време на време разклащайте тигана по време на пърженето, за да може мазнината да облее шницела....
4
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
53
44
32
21
10
Дай твоята оценка: