Gotvach.bg»Избрани Колекции»Шоколадов Топинг
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шоколадов Топинг

Шоколадов Топинг

Разгледай всички 12 авторски предложения за шоколадов топинг в Gotvach.bg.
Шоколадов топинг за сладоледШоколадов топинг за сладоледГотовия шоколадов топинг го поднасяме към млечен сладолед....
Топинг от ягодиТопинг от ягоди
Използвайте топинга от ягоди върху домашен сладолед или други десерти....
Топинг за сладоледТопинг за сладолед
Оставете топинга да се охлади и го поднесете към сладолед....
Топинг от ментаТопинг от мента
Готовият топинг от мента се прехвърля в бутилка и се съхранява в хладилник без стерилизация....
Ябълков сладкиш с шоколадов топингЯбълков сладкиш с шоколадов топинг
Залейте с шоколадовия топинг, който се прави, като разтопите шоколада заедно със захарта, олиото и млякото....
Домашен топинг от черешиДомашен топинг от череши
Получава се среден на гъстота топинг, подходящ за торти, сладоледи и много други. Домашният топинг от череши е готов....
Ягодов топинг за чийзкейкЯгодов топинг за чийзкейк
За по-фина структура на топинга, може да се прецеди, след като се охлади....
Кускус с пикантен топинг и беконКускус с пикантен топинг и бекон
Кускусът с пикантен топинг и бекон е готов....
Еклери с бял крем и шоколадов топингЕклери с бял крем и шоколадов топинг
Поръсете с орехите и оставете шоколадът да стегне, след което може да поднесете еклерите с бял крем и шоколадов топинг....
Ягодов чийзкейк с желиран топинг и шампанскоЯгодов чийзкейк с желиран топинг и шампанско
Декорираме ягодовия чийзкейк с желиран топинг и шампанско с ягодов топинг по желание....
Неустоима торта с топинг и карамелизирани крушиНеустоима торта с топинг и карамелизирани круши
Неустоимата торта с топинг и карамелизирани круши е готова....
Обикновен кекс с пудра захар и шоколадов топингОбикновен кекс с пудра захар и шоколадов топинг
Разбиват се яйцата и захарта, добавят се млякото, олиото, ароматите и накрая част от брашното с набухвателя. Разбърква се добре, добавят му се...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
42
30
21
10
Дай твоята оценка: