Gotvach.bg»Избрани Колекции»Яхния от Нахут по Турски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ориз с нахут по турскиГотовият ориз с нахут по турски се поръсва с накълцан пресен магданоз и се поднася след като престои 3-4 минути.
Добър апетит!...
Чорба от нахут по тракийски
Залейте вече готовия нахут с топла вода и сложете да се свари на слаб огън, като периодично отпенвайте....
Нахут яхнияЯхнията се вари още 10-15 мин.
Сервира се поръсена с пресен магданоз.
Нахут яхнията е много вкусна....
2
Яхния с нахутНахутът се накисва във вода от предната вечер. Сварява се на следващия ден, докато омекне, след което се отцежда и се оставя настрана....
2
Боб чорба по турски
При тази боб чорба няма червен пипер, както е при нас. Оставяме малко да покъкри и сервираме задължително с лук....
Нахут яхния с бекон
Прибавете го към яхнията с нахут и махнете от котлона.
Преди да поднесете нахут яхнията с бекон поръсете с нарязан пресен магданоз....
Боб яхния с нахут
През това време се измиват и отцеждат бобът и нахутът.
След това се прибавят към моркова и лука. Около 2 минути се запържват....
Постна яхния с нахут
След това добавяме изцедения нахут от консерва. Добавяме и останалите продукти, оставяме да ври още 15 минути....
Рейтинг
4
Общо гласували: 10
55
42
31
22
10
Дай твоята оценка: