Агнешка Дроб Сарма с Було

Открий всички 42 авторски предложения относно агнешка дроб сарма с було в Готвач.бг.
Агнешката дроб сарма на баба със заливкаАгнешката дроб сарма на баба със заливка
Сваряваме агнешкия комплект в подсолена вода. Препоръчително е в тенджера под налягане. Нарязваме лука, почистваме и измиваме ориза и...
Агнешка дроб сарма с печурки и листа от баклаАгнешка дроб сарма с печурки и листа от бакла
, след което изваждате тавата и заливате с разбитото яйце и прясно мляко. Това е заливка без брашно, която е по-приятна и се усвоява от цялата дроб сарма....
Ароматен агнешки бут с дроб сарма и гъби във фурнаАроматен агнешки бут с дроб сарма и гъби във фурна
за около 10 мин. Изваждаме тавата от фурната и махаме фолиото. Пресипваме полуготовата дроб сарма в тавата, добавяме 2 ч.ч. вода и запичаме за...
Свински дроб в булоСвински дроб в було
1
Нарежете праза и свинския дроб на ситно, като дроба може също така да смелите. Овкусете ги заедно със сол, прясно смлян черен пипер и кимион...
Свински дроб с булоСвински дроб с було
1
се разделят скилидките (толкова на брой, колкото са парченцата дроб). След като дробът е овкусен се взема едно парченце, слага се скилидка...
Дроб сармаДроб сарма
3
малко бульон и по 1 лъжичка от размитото с вода доматено пюре и се пекат в умерена фурна. Готовата дроб сарма се полива с разбитите яйца и киселото мляко и се запича 10 - 15 минути в по - силна фурна....

Рейтинг

3.3
Общо 4 гласували
5 0
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: