Вкусотии с Пилешко

Открий всички 127 кулинарни идеи за вкусотии с пилешко в Готвач.бг.
Пилешко руло
Пилешко руло
2
Обезкостете и махнете кожата на бутчетата. Всяка пържола начукайте на тънко. Нарежете останалите продукти на жулиени. Върху стреч фолио...
Пилешко пьоркьолт
Пилешко пьоркьолт
1
червен пипер. Порциите пилешко се запържват в олиото и от двете страни. Захлупете съда и оставете месото да се задуши. Нарежете чушките на...
Пилешко къри
Пилешко къри
1
пилешкото заедно с маринатата, доматения сос, кокосовото мляко, карамфилчетата, кардамона и канелата. Овкусете със сол, черен и червен пипер...
Пилешко роле
Пилешко роле
14
, царевица, магданоз и босилек. Разбъркайте и овкусете със сол и черен пипер. Върху пилешкото филе поставете 2 резена бекон (или шунка), част от...
Ориз с пилешко месо и пилешки дреболии
Ориз с пилешко месо и пилешки дреболии
Нарязваме лука на ситно и го запържваме в малко олио. След това прибавяме нарязаното месо и пилешки дреболии. Запържваме и тях. Слагаме...
Пиле Фахитас
Пиле Фахитас
Първата стъпка към нашето Пиле Фахитас е да нарежем пилешкото филе и зеленчуците на ивички. Овкусяваме пилето с подравките, ...
Щастливо пиле
Щастливо пиле
Измивате и изчиствате пилето. Нарязвате гъбите на едро и връзката лук. Запържвате ги, докато омекнат в половината масло. След това добавяте...
Гурме Пиле
Гурме Пиле
пилешкото напречно на тънки ивици и го прибавяме към лука. Като се позапържи, прибавяме и консервите домати, разправяме с лют червен пипер...
Пиле Парма
Пиле Парма
Пилешките гърди се почистват и начукват хубаво, посоляват се и се поръсват с черен пипер. Гърдите се задушават за 12-15 минути в леко намазнен...
Пиле Италия
Пиле Италия
Пилешките гърди се срязват на три парчета хоризонтално и поставяме в намаслена тава. Поръсват се с малко сол, черен пипер и подправка за пиле...
Пиле Соте
Пиле Соте
Пилешките гърди (аз ги нарязах на късчета) запържете в сгорещено масло (аз сложих и малко олио ) за 4-5 минути, след това прибавете и лука...
Зимно пиле
Зимно пиле
омекне оризът, после го махаме от котлона. Измиваме пилето и започваме да го пълним с плънката. Зашиваме дупето на пилето и го оставяме на ...

Рейтинг

4
Общо 5 гласували
5 3
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: