Задушено Зеле

Прегледай всички 74 кулинарни идеи относно задушено зеле в Готвач.бг.
Задушени лангустини
Задушени лангустини
Лангустините се почистват, така че да остане само месото. Чесънът се реже на ситно и се запържва за 3 минути. Лимонът се изцежда и сокът се...
Задушени яребици
Задушени яребици
Нарежете сланината на малки парченца и шпиковайте вече изчистените яребици. Овкусете със сол и черен пипер. Увийте ги с тънки парчета сланина и с...
Задушена патица
Задушена патица
ситно нарязаните лук, целина и моркови и овкусете с дафинов лист, бахар, черен пипер. Долейте малко вода и задушете патицата. След като...
Задушени джолани
Задушени джолани
1
Джоланите се почистват и измиват. Посоляват се със сол, черен пипер, чубрица и се намазват със счуканият чесън и горчица. Нареждат се в...
Задушени банани
Задушени банани
1
Обелете бананите и ги нарежете на кръгчета. Запържете ги в сгорещеното олио до златисто. Намалете котлона, залейте с бялото вино, захарта и...
Задушени шницели
Задушени шницели
2
Месото се нарязва и начуква, след което се посолява, панира се с брашно и се пържи. В отделен съд се пържи лукът, нарязан на дълго и тънко...
Задушени кюфтета
Задушени кюфтета
Пилешката кайма се смесва с бирата, яйцето, лука, магданоза, сол, черен пипер, индийското орехче и се омесва хубаво. Оформят се кюфтенца и се...
Задушен гълъб
Задушен гълъб
Почистваме хубаво гълъба, измиваме го и го осоляваме. С тънък конец завързваме краката към тялото. Покриваме гълъба с нарязаната на тънки...
Задушен джолан
Задушен джолан
2
внимателно обезкостяваме задушения джолан. Добре почистените гъби ги нарязваме на филийки и ги задушаваме до омекване в сгорещен зехтин, като леко ги...
Задушен карфиол
Задушен карфиол
маслото и заливаме карфиола с него. Задушаваме го за няколко минути на слаб огън. Поднасяме задушения карфиол поръсен със счукан черен пипер....
Задушени пържоли
Задушени пържоли
Измиваме и посоляваме пържолите. Наредете ги в тава. Прибавят се черният пипер, олио и 1 к.ч вода. Похлупват се и се печат в тава на...
Задушена гъска
Задушена гъска
. Върнете гъската в тенджерата, добавете подправките (по избор) и лимоновия сок/оцет и задушете на тих котлон до омекване на месото....

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: