Стерилизирани Камби

Открий всички 74 подбрани съвети за стерилизирани камби в Готвач.бг.
Стерилизирани лозови листа
Стерилизирани лозови листа
. Отстранява се канапа и рулцата от листата се нареждат в бурканчета и се допълват с прецедената течност от саламурата. Стерилизират се за 1-2 ...
Стерилизирани Манатарки в Буркани
Стерилизирани Манатарки в Буркани
Гъбите измиваме и накисваме във вода за един час. В подсолена вода сваряваме за около половин час. Отцеждаме, може да ги нарежем, а ако са...
Стерилизирани апетитни печени чушки
Стерилизирани апетитни печени чушки
Вземете чист буркан и сложете в него нарязани на дребно 2–3 стръкчета магданоз, пуснете 1 клонка прясна чубрица и 4–5 цели скилидки чесън...
Стерилизирани тиквички в буркани
Стерилизирани тиквички в буркани
1
Измийте тиквичките и ги нарежете на колелца. За всеки буркан използвайте посоченото количество подправки. Подредете подправките на дъното на...
Стерилизирани краставички в буркани
Стерилизирани краставички в буркани
. Налейте вода в буркана, така че да се покрият краставичките. Затворете здраво с капачка и сложете да стерилизирате. Щом водата заври засечете...
Мариновани камби
Мариновани камби
10
Зеленчуците се нарязват в подходящ съд. Марината се оставя да заври. След като изстине, зеленчуците се заливат и престояват едно...
Пържени камби
Пържени камби
Измиваме камбите, отрязваме дръжките им и надупчваме около семето. Сгорещяваме олио и запържваме камбите. Нареждаме ги в буркани, като...
Камут
Камут
сорт носи древното египетско наименование за пшеница – „камут“. На трапезата на американците камутът се появява едва през 1980 година, а в...
Камшик
Камшик
1
. Камшик се използва при обилна менструация, камъни в бъбреците и цистит, възпалителни процеси на гърлото и устната кухина, при обилна...
Стерилизирано кисело зеле
Стерилизирано кисело зеле
Както е зелето от кацата или бидона, го изстискваме леко и го режем на дребно. Пълним компотени буркани, като постоянно го натискаме, за да...
Стерилизирана салата в буркани
Стерилизирана салата в буркани
черният пипер на зърна и разбъркваме хубаво. Пълним в чисти и сухи бурканчета, след което затваряме здраво с капачки. Стерилизираме за 10 минути...
Стерилизирано свинско месо
Стерилизирано свинско месо
мазнина, затворих и стерилизирах свинското в буркани за два часа и половина в дълбока тенджера. По добре става стерилизираното свинско месо...

Рейтинг

2.8
Общо 6 гласували
5 1
4 1
3 1
2 2
1 1
Дай твоята оценка: