Хибискус чай

Прегледай всички 74 кулинарни идеи относно хибискус чай в Готвач.бг.
Разхлабващ чай с джинджифилРазхлабващ чай с джинджифил
количество от него. Пуснете вътре кората от портокал и зеления чай - в случай, че нямате насипни сухи листенца от него ползвайте торбичка/пакетче...
Чай от анасонЧай от анасон
2
В съд поставяме 200 мл вода и оставяме да заври 5 мин. След това я махаме и сипвам в нея 1/2 ч.л. анасон, които престоява 15-20 мин...
Чай от oрехови листаЧай от oрехови листа
2
В съд поставяме листата, на които предварително сме махнали дръжките им. Варим около 5 минути. Отстраняваме от котлона, премахваме листата и...
Домашен студен чайДомашен студен чай
3
Пригответе си домашен студен чай, лесно е! Съд с вода се поставя на котлона за заври. Билките от мента и маточина се измиват и пускат във...
Сладкиш с ароматен чайСладкиш с ароматен чай
Залейте две пакетчета ароматен чай с 200 мл гореща вода и оставете настрани да се охлади. В купа смесете пресятото брашно и захарта, добавете...
Чай от мащеркаЧай от мащерка
3
полезен за облекчаване на стомашни проблеми като газове и диария, при ревматоидни болки. Редица са свойствата на ароматния чай от мащерка, затова не не пропускайте да се възползвате от този природен дар....
Черен чай с джодженЧерен чай с джоджен
Напълнете чайник с 500 мл вода и прибавете черния чай на листа. Поставете го на котлона на умерен огън, докато заври. Прибавете джоджена (може...
Ароматен лавандулов чайАроматен лавандулов чай
2
прицеждаме. След като поизстине малко, към получения чай прибавяме пчелния мед и прясно изцедения сок от лимон. Чаят от лавандула действа...
Ментова лимонада с чайМентова лимонада с чай
1
. Оставя се на страна да се охлади напълно, след което се изстисква сокът от лимона и се добавя към изстиналия чай. Разбърква се със съвсем малко сода бикарбонат за да се газира. По желание може да се добави и кубче лед....
Бисквити за чайБисквити за чай
Пресейте брашното, добавете бакпулвера и кубчета меко масло. Размачкайте с ръце, докато стане на трохи. Добавете захарта, водата...
Сухари за чайСухари за чай
Жълтъците се разбиват добре съд захарта до побеляване. Прибавят се смлените орехи, брашното и белтъците, разбити на сняг. Изсипва се в...
Чай по парижкиЧай по парижки
Портокалът и лимоните се изцеждат. Чаят се залива с 1 литър гореща вода, похлупва се за 4 минути и се прецежда. Добавя се захарта, конякът...

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: