Ястия с Гъска

Прегледай всички 48 авторски предложения за ястия с гъска в Готвач.бг.
Салата с гъши дроб и сос от манго
Салата с гъши дроб и сос от манго
1. Нарежете лука на тънки шайби и го накиснете за 3-4 часа в прясно мляко, след това отцедете и подсушете добре. Оваляйте го в нишесте, малко сол...
Ризото с микс от гъби и гъши дроб
Ризото с микс от гъби и гъши дроб
мазнината, която е отделил дробът, и разбъркайте. Отгоре положете и самия гъши дроб. 7. Сервирайте всяка порция с парченце дроб и по желание - ...
Гъска с ябълки и сини сливи
Гъска с ябълки и сини сливи
Загрейте фурната до 160С. Измийте гъската под течаща студена вода. Подсушете я с хартия и я натрийте отвътре и отвън с лимона. Леко намажете...
Печена гъска със сотирани картофи в гъша мас
Печена гъска със сотирани картофи в гъша мас
наситнения чесън. Когато станат златисти, се овкусяват със ситно нарязания пресен лук и подправките. Сервира се порция гъска с гарнитура от ...
Елзаски пай с гъши дроб и винено желе
Елзаски пай с гъши дроб и винено желе
Гъшият дроб се накисва в половин литър прясно мляко и се оставя за 6 часа на хладно. След това се измива много добре под течаща вода. Отцежда се...
Печена гъска с пълнеж от салвия и лук
Печена гъска с пълнеж от салвия и лук
1
гъска се поставя върху решетка в тава и се пече. Времето за печене се изчислява според теглото на напълнената птица. Падат се по 12 минути на...
Печени пъдпъдъци с трюфели
Печени пъдпъдъци с трюфели
Пъдпъдъците се измиват, подсушават се и се натриват отвътре с половината сол и с черния пипер. Босилекът се нарязва на ситно. Гъшият дроб се реже...
Пълнен заек по домашному
Пълнен заек по домашному
Намазваме заека със соевия сос и поръсваме със солта и червения пипер. Оставяме да престои в маринатата около 1 - 1 1/2 часа. Нарязваме...
Пиле с хлебна плънка
Пиле с хлебна плънка
1
Филиите хляб се разрязват на две и се натопяват във виното. Дреболиите и печурките се измиват и се нарязват на ситно, а шунката‐на кубчета...
Пълнена патица със сос Периго
Пълнена патица със сос Периго
Двата вида кайма се смесват с нарязания на ситно лук и стритата мащерка. Каймата се смесва с нарязания на ситно гъши дроб. Патицата се пълни...
Будапещенски медальон
Будапещенски медальон
Загрейте маслото и запържете в него ситно нарязания лук, докато не стане прозрачен. Добавете червен пипер на вкус, говеждите кости и вода...
Телешко Уелингтън
Телешко Уелингтън
Отстранете ципата на телешкото и обилно го поръсете сол и черен пипер. Разтопете маслото в съд на котлона и добавете олиото. Сложете...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: