Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агне в Трап

Агне в Трап

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно агне в трап в Gotvach.bg.
Печено Агне в ТрапПечено Агне в ТрапПеченото Агне в Трап е готово....
Гергьовско агне в трапГергьовско агне в трап
Дреболиите се почистват, измиват и варят около 30 минути. Режат се на дребно и се задушават с мазнината. Прибавят се нарязаните гъби, лук, джодженът...
Агне печено в трапАгне печено в трап
Въху тях поставяме вече вързаното агне и го намазваме обилно с маста, която сме приготвили преди това....
Гергьовско агнеГергьовско агне
Агнето се измива и посолява. Добре почистените дреболии се измиват и сваряват в подсолена вода, след което се нарязват на парченца. В част от кравето...
Пълнено агнеПълнено агне
Продуктите за плънката са за 17 кг чисто агне. Пълненото агне е много вкусно....
Курбан с агнеКурбан с агне
С тази смес се пълни предварително измитото и посолено отвън и отвътре агне. Зашива се, за да не изпадне плънката....
Цяло печено агнеЦяло печено агне
Цялото печено агне е готово....
Агне на пещАгне на пещ
2
Най-подходящо за печене е младо и тлъсто агне. Хубаво го измийте и почистете отвътре и отвън....
Торта Великденско агнеТорта Великденско агне
3
Тортата Великденско агне е готова....
Пълнено цяло агнеПълнено цяло агне
2
Докато се върти пълненото цяло агне чевермето, трябва да е на височина 40 см от жарта....
Пълнено гергьовденско агнеПълнено гергьовденско агне
Агнешките дреболии се почистват (червата се обръщат, шкембето се попарва и изстъргва с нож, дробовете и сърцето се измиват) и се сваряват до полуготовност...
Гергьовско пълнено агнеГергьовско пълнено агне
Агнешката предна част се подготвя за мариноване, като се правят дълбоки прорези с остър нож в месото. В купичка се смесват сол, черен и червен пипер...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 9
52
44
32
21
10
Дай твоята оценка: