Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешка Дроб Сарма с Було
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешка дроб сармаРазмразяваме, измиваме и нарязваме в тавичка агнешкия комплект на средно едри парчета, добавяме ориза и подправките....
Дроб сарма с агнешко було и ориз басматиРазстиламе агнешкото було по цялата тава, като заливка. Връщаме във фурната и печем докато хване коричка. Сервираме ястието топло....
2
Агнешка дроб сарма КласикаИзважда се, охлажда се за кратко и агнешка дроб сарма Класика се сервира с гъсто кисело мляко....
2
Моята агнешка дроб сармаМоята агнешка дроб сарма става сочна и вкусна!
Само за ценители на агнешка дроб сарма!...
2
Празнична агнешка дроб сармаНакрая направете заливката, като разбиете яйцата с киселото мляко и разпределите върху дроб сармата.
Допечете до златисто....
5
Свинска дроб сарма в було по гръцки
Наредете ги в намазана с маста тавичка, налейте виното и 2 ч.ч. вода и печете свинска дроб сарма в було по гръцки около 40 мин в умерена фурна, като...
Дроб сарма с було
С тази плънка завийте сарми в парчета агнешко було. Подредете ги в подходяща тавичка.
Ако ви е останала плънка, добавете и нея....
Агнешка дроб сарма без заливкаАгнешките дреболийки се сваряват в подсолена вода, след като изстинат се нарязват на ситно.
Гъбите се нарязват на филийки, лукът и джодженът се...
2
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 5
50
43
31
21
10
Дай твоята оценка: