Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешка Дроб Сърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешка дроб сърмаДроб-сармата се залива и се запича до зачервяване. Консумира се топла или поне затоплена....
Вкусна агнешка дроб сърмаКогато е готово, се прави заливка от яйцата и киселото мляко и заливаме дроб сърмата. Запичаме още няколко минути. Сервира се с кисело мляко....
1
Свинска Дроб Сърма
В дълбок тиган се задушава първо лукът в малко олио, добавя се към него парчетата дроб и оризът....
Фалшива дроб сърмаЛука нарязвам на ситно. Запържвам каймата и лука, добавям ориза.
Премествам в тава за печене, добавям подправките. Наливам вода и запичам до готовност...
4
Агнешка дроб сарма
Размразяваме, измиваме и нарязваме в тавичка агнешкия комплект на средно едри парчета, добавяме ориза и подправките....
Моята агнешка дроб сармаМоята агнешка дроб сарма става сочна и вкусна!
Само за ценители на агнешка дроб сарма!...
2
Агнешка дроб сарма КласикаИзважда се, охлажда се за кратко и агнешка дроб сарма Класика се сервира с гъсто кисело мляко....
2
Празнична агнешка дроб сармаДобавете суровия черен дроб, нарязан на парченца. Пържете ги 15 минути.
Прибавете нарязаните на дребни парчета сварените бял дроб и сърце....
5
Агнешка дроб сарма за Великден
Ползваме агнешки дреболии - черен дроб, бял дроб, було, бъбреци, сърце, които измиваме със студена вода....
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
50
44
30
20
10
Дай твоята оценка: