Gotvach.bg»Избрани Колекции»Варен Ориз с Зеленчуци без Запръжка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Варен Ориз с Зеленчуци без Запръжка

Варен Ориз с Зеленчуци без Запръжка

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно варен ориз с зеленчуци без запръжка в Gotvach.bg.
Варен ориз с къриВарен ориз с къриВареният ориз с къри е готов....
Варен ориз в източноазиатски стилВарен ориз в източноазиатски стил
По желание всяка порция варен ориз в източноазиатски стил може да се полее с малко соев сос и да се разбърка леко....
Винено телешко с варен оризВинено телешко с варен ориз
Поднасяме кебапа с вече приготвения ориз. Виненото телешко с варен ориз е много вкусно....
Канелени гевреци с варен оризКанелени гевреци с варен ориз
Канелените гевреци с варен ориз са готови....
Пилешки бутчета с ориз на фурна без запръжкаПилешки бутчета с ориз на фурна без запръжка
Пилешките бутчета с ориз на фурна без запръжка са много вкусни!...
Варен кебапВарен кебап
В олиото се запържва лукът, нарязан на полумесеци. Наръсва се с червения пипер и се добавя доматеното пюре....
Варен яйчен кремВарен яйчен крем
В подходящ съд се слага млякото със захарта (като се оставя една чашка от млякото) да заври на котлона. В купа се разбиват яйцата, добавя се брашното...
Ароматен варен джоланАроматен варен джолан
Връща се и месото от джолана и телешкото варено. Сервира се поръсен ароматен варен джолан с магданоз. Приятен апетит!...
Варен домашен сапунВарен домашен сапун
Изсипете в подходящ голям съд (корито), оставете да престои 24 часа, за да се втвърди напълно, нарежете варения домашен сапун на калъпи с големина...
Варен октопод по гръцкиВарен октопод по гръцки
Октоподът се почиства, като се отстраняват очите, човката и съдържанието на главата. Октоподът се сварява до омекване в малко вода - 20-25 минути...
Ориз с летни зеленчуциОриз с летни зеленчуци
Ориз с летни зеленчуци е идеалното вегетарианско ястие или гарнитура към любимата ви мръвка....
Супа с варен свински езикСупа с варен свински език
Супата с варен свински език е готова....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 10
51
47
32
20
10
Дай твоята оценка: