Gotvach.bg»Избрани Колекции»Варене на Кайсиева Ракия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кайсиева ракияКайсиевата ракия трябва да отлежава най-много 1-2 месеца, за да се запази характерния й аромат....
Краставички без варене с ракияДозата е за буркан от 3 л, но може да се раздели и за по-малки буркани.
Измиваме много добре краставичките.
Нареждаме ги в буркана, като към...
2
Гюлова ракия - Ракия от розиВ голям съд сипете водата, захарта, 3 бутилки винен оцет, маята за хляб и листа от ароматни рози - около 1-2 кофи общо.
Розовите листа се използват...
2
Черешова ракия
Готовата ракия се оставя да отлежи в дъбови бъчви, до омекотяване на вкуса, след което се разрежда с дестилирана вода до получаването на желания градус...
Вишнева ракия
Всичко се смесва и стои 40 дена в стъклен съд на слънчево място.
После се прецежда и държи в стъклена бутилка, на хладно място....
Бадемова ракияЗа да направите ракията, ще трябва да смелите бадемите в мелачка.
На 100 л вода се добавят 18 кг захар....
2
Крушова ракияСлед това се дестилира, като алкохолният градус на крушовата ракия трябва да е 38 градуса. Прехвърля се в бъчва и се съхранява....
6
Прасковена ракия
В 12 литра двойно дестилирана ракия се добавят 2 кг листа от праскови. Оставя се да престои 2-3 седмици и се дестилира....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
51
42
30
21
10
Дай твоята оценка: