Gotvach.bg»Избрани Колекции»Глазиране на Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Глазиране на Месо

Глазиране на Месо

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за глазиране на месо в Gotvach.bg.
Глазиране на месоГлазиране на месоЗа глазиране месото се вади от тенджерата, в което се е сварило, и се слага в тава....
Как да глазираме зеленчуци?Как да глазираме зеленчуци?
Има още един начин, по който може да глазирате зеленчуци....
Джолан в пликДжолан в плик
2
Втриваме подправките в целия джолан и оставяме да поеме за няколко часа. Загрейте фурната на 180 градуса....
Джолан с бобДжолан с боб
Сложете боба, заедно с джолана, нарязаната на кубчета сланина, наденицата и ситно нарязаните лук и чесън в дълбоко глинено гърне....
Джолан с гъбиДжолан с гъби
Вадим гъбите и слагаме нарязания на ситно джолан да се изпържи. Заедно с него можем да сложим лук, чушки, моркови, домат....
Джолан в патладжанДжолан в патладжан
Джоланът в патладжан е много вкусно ястие....
Джолан в гювечДжолан в гювеч
Джоланът в гювеч е много вкусен....
Джолан с картофиДжолан с картофи
2
Този джолан с картофи е лесна рецепта, която всеки може да изпълни....
Джолан в МултикукърДжолан в Мултикукър
Джолана го измиваме добре и на места правим разрези, в които поставяме белените скилидки чесън....
Джолан с бираДжолан с бира
1
Свинските джолани измийте и подсушете. Всичко подправки сложете в хаванче и ги счукайте....
Как се карамелизира месо?Как се карамелизира месо?
Те се изразяват в присъствието на продукти като маслото, захарта и меда, които са основни при глазирането....
Телешки джолан в сосТелешки джолан в сос
2
Телешкият джолан в сос е много вкусен....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка: