Gotvach.bg»Избрани Колекции»Идеи за Хапване
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Идеи за Хапване

Идеи за Хапване

Прегледай всички 24 авторски предложения относно идеи за хапване в Gotvach.bg.
Идеи за здравословно хапване в офисаИдеи за здравословно хапване в офисаОвесени ядки Поръсете ги с малко мед и ядки за сладко и здравословно хапване в офиса....
Идеи за мъфини без брашно за офис хапванеИдеи за мъфини без брашно за офис хапване
Хапването в офиса изисква бърза и лесна закуска за приготвяне, която е лесно преносима, вкусна и същевременно насищаща за апетита....
Защо да хапваме гроздеЗащо да хапваме грозде
Гроздето е един от най-полезните и обичани плодове, особено поради тръпчивия му вкус, свежа текстура, сочност и атрактивен цвят. Добрата новина е,...
Хапвате редовно риба - не боледуватеХапвате редовно риба - не боледувате
Редовното похапване на риба ще намали риска от заболявания и от физически травми с 40 %, сочат резултати от японско проучване. Проучването по...
Защо да хапваме месо често?Защо да хапваме месо често?
С годините се появяват все повече привърженици на вегетарианството и веганството. Хората започват да отричат животинското месо и да го изключват от...
Пържола с гарнитура е идеалното хапване за зиматаПържола с гарнитура е идеалното хапване за зимата
Когато говорим за желязо, цинк и витамини в организма, първо се сещаме за свинското месо. Да, свинското месо съдържа доста мазнини, но пък зимата...
Защо да хапваме мандарини всеки денЗащо да хапваме мандарини всеки ден
Видимо мандарините приличат на портокалите, което е нормално, защото са от един и същ сорт. Разликата е, че са по-малки, обвивката им се маха...
Защо да хапваме по-често кашкавал?Защо да хапваме по-често кашкавал?
1
Кашкавалът е един от най-вкусните и ценни млечни продукти. Той съдържа до 32 % мазнини, 26 % белтъчини, 2.5-3.5 % органични соли. В състава му влизат...
Няколко причини да хапваме червено зелеНяколко причини да хапваме червено зеле
2
Ползите от зелето са толкова много, че е трудно да бъдат изброени всички, но ето някои любопитни факти: Червеното зеле е добър източник на флавоноиди...
Защо е добре да хапваме житоЗащо е добре да хапваме жито
Защо е полезно да хапваме жито Въпреки че покрай макаронените изделия житото е поизгубило своята популярност, е много полезно да се хапва поне веднъж...
Защо редовно да хапваме сусамов таханЗащо редовно да хапваме сусамов тахан
Основната суровина за производството на сусамов тахан е сусамовото семе. То се добива от стигащ до 2 метра храст, с мъхести листа, излъчващи силен...
Хапваме по-скъпа цаца това лятоХапваме по-скъпа цаца това лято
Това лято едно от любимите мезета на българите – цацата, поскъпва с един лев, като порцията от 300 грама ще се предлага най-евтино за 4 лева....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка: