Gotvach.bg»Избрани Колекции»Икономичен Тутманик
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Икономичен Тутманик

Икономичен Тутманик

Разгледай всички 24 подбрани съвети за икономичен тутманик в Gotvach.bg.
Лесен и Икономичен ТутманикЛесен и Икономичен ТутманикРазбиваме яйцата и постепенно добавяме киселото мляко, в което сме сложили содата и сме изчакали да се развие. Добавяме другите съставки и месим...
Икономичен и постен тутманикИкономичен и постен тутманик
След като извадите от фурната, намажете тутманика с още олио и напръскайте с вода....
Тутманик с празТутманик с праз
1
След като е готов, тутманикът с праз се поръсва с малко вода и се покрива с вестник и кърпа за 5 минути. Тутманикът се сервира топъл....
Тутманик (с миксер)Тутманик (с миксер)
След като е готов, тутманика го оставете да втасва 30 минути и печете на 170 градуса....
Тутманик с месоТутманик с месо
Приготвяме плънката, като в сгорещеното олио изпържваме нарязан ситно лук. Към него прибавяме каймата, а после черния пипер, брашното и при необходимост...
Тутманик с каймаТутманик с кайма
Намажете тутманика с второто яйце, надупчете леко с вилица и сложете да се изпече в загряна фурна за около 30 минути или до готовност....
Тутманик с масТутманик с мас
10
Сложете тутманика с мас да се изпече в незагрята фурна на 170 градуса до готовност....
Бъркан тутманик с маяБъркан тутманик с мая
Печете пухкавия тутманик в загрята фурна на 160°C до готовност. Още топъл, се намазва с масло бърканият тутманик с мая....
Бъркан тутманик с яйцаБъркан тутманик с яйца
Класически тутманик със сирене, който да хапнете за закуска, обяд или пък на пикник....
Лимецов тутманик с ГХИЛимецов тутманик с ГХИ
Лимецовият тутманик с ГХИ е готов....
Тутманик с оризово брашноТутманик с оризово брашно
2
Аз използвах домашно биволско мляко, което беше много гъсто и маслено, така придава още по-неустоим вкус на тутманика....
Уникален тутманик в хлебопекарнаУникален тутманик в хлебопекарна
9
Невероятен тутманик!...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 9
51
46
31
21
10
Дай твоята оценка: