Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Обезсолим Солено Ядене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Обезсолим Солено Ядене

Как да Обезсолим Солено Ядене

Открий всички 12 избрани предложения за как да обезсолим солено ядене в Gotvach.bg.
Постно ядене с картофиПостно ядене с картофиОставете да къкри до омекване на картофите, посолете и добавете другите подправки....
Заготовка за готвене на ядене в бурканиЗаготовка за готвене на ядене в буркани
Когато си готвим ядене, слагаме 1 – 2 лъжици от заготовката. Като отворим бурканче, го държим на студено в хладилника....
Как да обезсолим маслиниКак да обезсолим маслини
Ако маслините са с високо съдържание на натрий и са прекалено солени, след обезсоляването се заливат със зехтин или олио и така се съхраняват...
Суловар - сиромашко яденеСуловар - сиромашко ядене
10
Нарежете филиите хляб на кубчета, сложете ги в гювече и ги запечете във фурната. Поръсете с половината натрошено сирене. Кипнете малко подсолена вода...
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Солено ПанетонеСолено Панетоне
Пека този солен кекс на 180 градуса за 1 час. Източник: Mira Rumenova - Кулинарна мрежа Не пропускайте да опитате и класическо панетоне!...
Солено рулоСолено руло
1
Поръсете с брашно и оставете да втаса на топло за един час. Преди да изпечете руното, направете няколко разреза с остър нож по повърхността му....
Как да оправим лютото яденеКак да оправим лютото ядене
Добавянето на малко вряла вода също може да оправи ситуацията с прекалено лютото ядене....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да обезсолим пастърма?Как да обезсолим пастърма?
Приготвянето на домашна пастърма е истинско изкуство – от подбиране на най-добрите парчета свински бут, до внимателното им осоляване, след това...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
52
42
33
20
10
Дай твоята оценка: