Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Разпознаваме Гъбите
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да разпознаваме отровните гъбиПонякога и двете гъби могат да споделят общ подземен мицел, затова избягвайте да берете печурки в близост до зелени мухоморки или до откъснати гъби...
Кои гъби са ядливи и как да ги разпознавамеШийтаке гъби. Тези гъби са известни също и като черни горски гъби или златни дъбови гъби....
3
Как да разпознаваме истинското маслоЕкспертите казват, че има 2 основни показателя, по които да разпознаваме фалшивото масло....
3
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Тригуни Да си оближеш пръститеЗаливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да разпознаваме истинския екстра върджин зехтин?
Окачествяван като "течно злато" от Средиземноморието, зехтинът крие много тайни. Смята се за една от суперхраните, които помагат на организма ни...
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който...
1
Да съхраним гъбите за зимата
Консервиране на гъби
Консервирането на гъбите ще им придаде много голяма трайност....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: