Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Тесто за Еклери
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Тесто за Еклери

Как се Прави Тесто за Еклери

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно как се прави тесто за еклери в Gotvach.bg.
Еклери от класическо парено тестоЕклери от класическо парено тестоЦелта е да се получи гладко и меко тесто, което не се разтича. В тава, покрита с хартия за печене, оформете еклерите....
Парено тесто за еклери и профитеролиПарено тесто за еклери и профитероли
Вашето парено тесто за еклери и профитероли е готово!...
Еклери с млякоЕклери с мляко
3
Готовите еклери се пълнят с крем по желание. Тези съм напълнила с охладен домашен крем в комбинация със 150 мл разбита сладкарска сметана....
Еклери с шоколадЕклери с шоколад
2
След като изстинат изпечените еклери се пълнят със шприц с крема. Поливат се с разтопен шоколад....
Еклери с целувкиЕклери с целувки
Еклерите се вадят, охлаждат се и пълнят с крем. Всеки еклер се сервира, като се украсява с целувки....
Еклери с шоколадинЕклери с шоколадин
На всеки еклер се прави разрез от едната страна, който се пълни с крем, предварително направен от разбитата със захарта и ванилията сметана....
Еклери с карамелЕклери с карамел
3
Щом се получи еластично тесто, значи е готово....
Еклери с крем и крем с еклериЕклери с крем и крем с еклери
Съвършените еклери с крем и крем с еклери. Източник: Добриана Димова - Българските ястия и рецепти...
Еклери с различен кремЕклери с различен крем
Добавете брашното и разбъркайте с дървена лъжица до гладко тесто....
Еклери с лимонов кремЕклери с лимонов крем
Извадете еклерите и оставете да изстинат напълно. Направете крема за еклери. Сложете в касерола половината мляко и захарта на котлона....
Солени Еклери с КашкавалСолени Еклери с Кашкавал
За еклерите поставете на котлона водата и маслото....
Солени еклери с ЕменталСолени еклери с Ементал
Оставете готовите солени еклери с ементал да поизстинат леко. Поднесете солените еклери по желание поръсени с малко червен пипер....

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 7
51
42
33
21
10
Дай твоята оценка: