Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Чушка Бюрек
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Приготвя Чушка Бюрек

Как се Приготвя Чушка Бюрек

Открий всички 24 подбрани съвети относно как се приготвя чушка бюрек в Gotvach.bg.
Чушка бюрек с картофено пюреЧушка бюрек с картофено пюреОлиото се загрява и чушките бюрек се пържат до златисто. Поднасят се чушки бюрек с картофено пюре топли като предястие или мезе....
Чушка Бюрек с апетитна плънкаЧушка Бюрек с апетитна плънка
Пригответе плънката, като смесите намачканото сирене с яйцата, нарязаните на ситно домат, лук, магданоз и копър, добавете черния пипер, чесъна и олиото...
Бюрек в гювечеБюрек в гювече
3
Надявам се моята рецепта за бюрек в гювече да ви е харесала. Да ви е сладко....
Бюрек с празБюрек с праз
Подредете бюрека в тавичка, застлана с хартия за печене. Печете бюрек с праз на 180 градуса до готовност....
Бюрек с лападБюрек с лапад
Пресяваме брашното, правим кладенче и в него слагаме яйцето, содата, солта и хладка вода. Замесваме умерено твърдо тесто. Разточваме тестото на...
Бюрек с къпани кориБюрек с къпани кори
2
Много вкусен бюрек с къпани кори, мек и сочен, просто превъзходен!...
Бюрек в кексова формаБюрек в кексова форма
1
Печете бюрека в кексова форма в загрята фурна на 190 градуса до зачервяване около 30-40 мин....
Чушки Бюрек с ИзвараЧушки Бюрек с Извара
Запечатайте пълнените чушки в силно загрят тиган до златист цвят. Сервирайте....
Бюрек с козе сиренеБюрек с козе сирене
Бюрекът с козе сирене е много вкусен!...
Бюрек с къдраво зелеБюрек с къдраво зеле
Пресяваме брашното в дълбок съд и по средата му правим кладенче. В него слагаме белтъците, киселото мляко и солта. Замесваме меко тесто. От него разточваме...
Чушки бюрек с магданозЧушки бюрек с магданоз
6
Избират се хубави чушки, изчистват се от останалите семена и люспи. Цепват се от едната страна....
Сусамен бюрек с тиквичкиСусамен бюрек с тиквички
Приготвя се плънката, като се натроши сиренето, смесваме с яйцето, настърган кашкавал и разбъркваме добре....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 8
54
43
31
20
10
Дай твоята оценка: