Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кекс с Крем Карамел
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кекс с Крем Карамел

Кекс с Крем Карамел

Разгледай всички 28 подбрани съвети относно кекс с крем карамел в Gotvach.bg.
Кекс тип крем карамелКекс тип крем карамелРазбърква се с дървена лъжица внимателно и се изсипва в силиконова форма за кекс. Пече се на 150 градуса за 1 час....
Кекс с крем карамелКекс с крем карамел
5
Забележка: Това е арабска рецепта за класически кодрит кадир....
Кроасанен кекс с крем карамелКроасанен кекс с крем карамел
5
Отгоре нареждаме кроасаните с крем брюле. Разбиваме добре яйцата с 1 чаша захар. Сипваме млякото и слагаме ванилията....
Кекс с кроасани и крем карамелКекс с кроасани и крем карамел
1
Получената смес постепенно изсипете във формата за кекс, върху кроасаните и карамела....
Крем карамел сладкиш със сух кексКрем карамел сладкиш със сух кекс
Сервирайте крем карамел сладкиша със сух кекс студен!...
Крем карамел във форма за кексКрем карамел във форма за кекс
Трябва да постои поне няколко часа в хладилника крем карамел във форма за кекс....
Кекс с маслен крем и карамелКекс с маслен крем и карамел
Карамелизирайте захарта с водата и залейте кекса. Кексът с маслен крем и карамел е готов....
Крем карамел с хрупкав карамелКрем карамел с хрупкав карамел
В отделен съд карамелизираме захар и нашарваме карамела от горе....
Кекс на водна баня с кроасани и крем карамелКекс на водна баня с кроасани и крем карамел
20 грама от захарта се слага във формата, в която ще се пече крем карамелът. Формата се слага във фурната, за да се карамелизира захарта....
Крем карамел с декорация от карамелКрем карамел с декорация от карамел
Крем карамелът с декорация от карамел е готов....
Класически крем карамелКласически крем карамел
28
В противен случай крем карамелът ще стане на балончета/шупли. Крем карамелът се обръща в чиния преди поднасяне....
Различен крем карамелРазличен крем карамел
2
Охладения крем карамел обърнете в подходяща чиния. Различният крем карамел е готов....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 7
53
42
32
20
10
Дай твоята оценка: