Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Красиви Гозби и Яйца за Великден

Красиви Гозби и Яйца за Великден

Разгледай всички 48 кулинарни идеи относно красиви гозби и яйца за великден в Gotvach.bg.
Масленки Гъбки за ВеликденМасленки Гъбки за ВеликденМасленки Гъбки за Великден може да сервираме с украса по избор и да наредим до другите великденски сладки....
Кекс агънце за ВеликденКекс агънце за Великден
Кексът агънце за Великден е готов....
Традиционна погача за ВеликденТрадиционна погача за Великден
Поставяме погачата за Великден в предварително загрята фурна на 170 °C и печем до златисто....
Шприцовани курабии за ВеликденШприцовани курабии за Великден
Този вид шприцовани курабии за Великден съхраняваме в найлонови торбички, за да останат пръхкави....
Дроб сарма за ВеликденДроб сарма за Великден
Нарежете агнешкия комплект за дроб сарма. Сварете го до пълна готовност в достатъчно количество вода, като междувременно премахвате образувалата се...
Двуцветни сладки за ВеликденДвуцветни сладки за Великден
Изглеждат толкова различни и интересни, а всъщност са много лесни за приготвяне! Първо замесваме ваниловото тесто, като първо разбъркваме яйцето...
Амонячни курабийки за ВеликденАмонячни курабийки за Великден
Курабийките за Великден се слагат в тава върху хартия за печене. Намазват се с разбито яйце и се поръсват със захар....
Козуначени курабии за ВеликденКозуначени курабии за Великден
1
Подготовка за Великден реших и аз да се с пробвам с нещо различно....
Лионски сладкиш за ВеликденЛионски сладкиш за Великден
Печем лионския сладкиш за Великден на 180 градуса около 30 минути....
Печено свинско за ВеликденПечено свинско за Великден
Поднесете печеното свинско за Великден, докато е топло....
Агнешка чорба за ВеликденАгнешка чорба за Великден
1
Агнешката чорба за Великден е готова....
Пухкав козунак за ВеликденПухкав козунак за Великден
Първо разтваряме маята в 50 мл от хладкото мляко. Пресяваме маята в подходящ съд и правим кладенче по средата. Постепенно слагаме една по една...

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
50
44
30
20
10
Дай твоята оценка: