Gotvach.bg»Избрани Колекции»Лесен Ябълков Сладкиш
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесен Ябълков Сладкиш

Лесен Ябълков Сладкиш

Открий всички 36 избрани предложения относно лесен ябълков сладкиш в Gotvach.bg.
Бабиния лесен ябълков сладкишБабиния лесен ябълков сладкишАко можете да устоите на аромата на току-що изпечен ябълков сладкиш, изчакайте го да изстине...Ние не успяхме :)...
Моят лесен ябълков сладкишМоят лесен ябълков сладкиш
2
Извадете лесния ябълков сладкиш и едва когато изстине леко, поръсете с пудра захар....
Лесен ябълков сладкиш с ванилияЛесен ябълков сладкиш с ванилия
Сервираме сладкиша, нарязан на парчета. Лесният ябълков сладкиш с ванилия е много вкусен....
Бърз и лесен ябълков сладкишБърз и лесен ябълков сладкиш
29
Накрая поръсвате готовия ябълков сладкиш с пудра захар....
Лесен ванилов ябълков сладкишЛесен ванилов ябълков сладкиш
5
Поръсваме ябълковия сладкиш с кафявата захар, размесена с един пакет ванилена захар. Печем на 180 градуса около 50 минути....
Лесен Ябълков Крем СладкишЛесен Ябълков Крем Сладкиш
Най-вкусен е добре изстинал :) Насладете се на прекрасен ябълков вкус :)...
Ябълков сладкиш с парченца ябълкиЯбълков сладкиш с парченца ябълки
1
Ябълките се обелват и нарязват на парченца....
Лесен ябълков сладкиш с орехи и канелаЛесен ябълков сладкиш с орехи и канела
Печете ябълковия сладкиш на 180 градуса за около 30 минути. Лесният ябълков сладкиш с орехи и канела е готов....
Лесен ябълков сладкиш с бисквити и канелаЛесен ябълков сладкиш с бисквити и канела
3
Ябълковият сладкиш се пече 40 мин. на умерена фурна. Лесният ябълков сладкиш с бисквити и канела е готов....
Напудрен ябълков сладкишНапудрен ябълков сладкиш
Ябълковия сладкиш поръсете обилно с пудра захар. Напудреният ябълков сладкиш е готов....
Ябълков сладкиш РозаЯбълков сладкиш Роза
1
Накрая се слагат обелените и нарязани на кубчета ябълки....
Протеинов ябълков сладкишПротеинов ябълков сладкиш
Печем нашия протеинов ябълков сладкиш на 200 градуса около 25 минути....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 10
53
44
32
21
10
Дай твоята оценка: