Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вишни, захаросани за сладкиши
Вишните се почистват от костилките. Това става с тънкия край на безопасна игла или със специален уред за вадене на костилки.
Слагат се в голам...
Карамелен сладкиши с ябълки
Печем сладкиша на 170 градуса до готовност. Поднасяме, като обръщаме в подходяща чиния....
Ретро сладкиши с крушиРетро сладкиши с круши, който може да замени и най-любимия ви плодов тарт.
Карамелизирайте 1 ч.ч. от захарта в тавата....
2
Основен крем за сладкишиТози яйчен крем може да се използва при приготвянето на най-различни сладкиши....
1
Лимоново масло за сладкиши
Лимоновата кора се настъргва на ситно, като се внимава да не се засяга бялата част.
Изстисква се сокът на лимоните.
В тиган се смесват настърганата...
Сладкиши с пшеничен грисГотовият сладкиш се поръсва с пудра захар, докато е топъл. Консумира се студен....
5
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 6
54
42
30
20
10
Дай твоята оценка: