Gotvach.bg»Избрани Колекции»Марина за Пукани Чушлета
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Марина за Пукани Чушлета

Марина за Пукани Чушлета

Открий всички 25 кулинарни идеи за марина за пукани чушлета в Gotvach.bg.
Пукани чушлетаПукани чушлетаОпукайте чушлетата върху горещ тиган, гореща ламарина или в тава във фурната, застлана с алуминиево фолио....
Апетитни пукани чушлетаАпетитни пукани чушлета
1
Апетитните пукани чушлета са готови....
Друсани пукани чушлетаДрусани пукани чушлета
Затворете гювечето и го раздрусайте, за да се овкусят равномерно чушлетата. Друсаните пукани чушлета са готови....
Бабините ароматни пукани чушлетаБабините ароматни пукани чушлета
2
Бабините ароматни пукани чушлета са чудни!...
Пукани чушлета с морковиПукани чушлета с моркови
2
Пукам за секунди леко чушлетата на котлона и веднага ги пускам в тенджерата с маринатата. Така докато опукам всички чушлета....
Пукани мариновани чушлета без варенеПукани мариновани чушлета без варене
Пуканите мариновани чушлета без варене са готови....
Бързи пукани чушлета за мераклииБързи пукани чушлета за мераклии
Бързите пукани чушлета за мераклии се държат в хладилника, за да могат да се консумират дълго време....
Пукани чушлета за бърза консумацияПукани чушлета за бърза консумация
С тази смес залейте печените чушлета. Поръсете с прясно нарязан магданоз. Пуканите чушлета за бърза консумация са чудни!...
Пукани люти чушлетаПукани люти чушлета
4
Ето моя начин за приготвяне на пукани чушлета: Чушлетата измивам, подсушавам и им махам цялата дръжка като просто я отчупвам....
Пукани чушлета с чесън и магданозПукани чушлета с чесън и магданоз
Поднесете чушлетата, като ги залеете с маринатата. Пуканите чушлета с чесън и магданоз са готови - опитайте тази чудна разядка!...
Пукани чушлета в сладко-кисел сосПукани чушлета в сладко-кисел сос
Пуканите чушлета в сладко-кисел сос са готови....
Пукани люти чушлета рибкиПукани люти чушлета рибки
Тази процедура я повтарям с всички бурканчета до свършване на пуканите чушлета....

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: