Gotvach.bg»Избрани Колекции»Маринован Козирог
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мариновани чушки козирогОставете маринованите чушки козирог да престоят 1 час, за да се овкусят и консумирайте с мерак....
Апетитка с чушки козирог
Измиваме чушките, нарязваме ги на едри парчета и ги прибавяме към врящите домати.
Така всичко заедно оставяме да ври още 15 минути....
Салата от чорбаджийски чушки (козирог)
Чушките се почистват (може да им се отрежат дръжките, за да не заемат място) и се опърлят (за да не цапаме котлона, може да ги опърлим в тиган с тънко...
Чушки козирог с доматен сос
Отстраняват се дръжките на чушките, а самите чушки се нарязват на парчета....
Патладжани с кози рог
В буркани с големина по избор се добавят 1-2 пръста от маринатата, слагат се от патладжаните, няколко козирога и се долива вода....
Маринован карфиол
Изчистете карфиола, настържете го и го нарежете на ситно.
Варете карфиола за 5 минути. Когато карфиолът се охлади, подредете го в стерилизирани...
Маринован чернокопРецептата е изпробвана и става много вкусна риба.
Почистваме си чернокопа. Махаме главите и опашките. Режем го на големи парчета. Ако желаем,...
1
Маринован Зарган
Заргана измиваме, като отстраняваме вътрешностите под течаща вода.
Отцеждаме и покриваме с морска сол навсякъде. Оставяме така да престои за около...
Маринован паламудПочистеният паламуд се измива и се подсушава. Нарязва се на парчета, които се посоляват.
От водата, оцета и подправките се възварява марината,...
2
Маринован джинджифил
Оставете джинджифила да се маринова поне 24 часа. Съхранявайте с бурканче в хладилника....
Маринован заек
Почистете заека от ципата и го оставете да престои 1-2 дни в бирата. Оставете го да се отцеди, шпиковайте с парченцата сланина, предварително посолени...
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 7
52
42
31
22
10
Дай твоята оценка: