Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Торта с домашен течен шоколад и пандишпанов блатОставете тортата с домашен течен шоколад и пандишпанов блат да се охлади за поне 3 часа....
Кейк-щрудел
Разбиваме яйцата с 1 чаена чаша пудра захар.
Прибавяме разтопеното масло, ванилията, бакпулвера и постепенно сипваме брашно, колкото поеме за...
Magic КейкЗастелете средна по големина тава с хартия и разтопете кравето масло.
Разделете белтъците и жълтъците и разбийте белтъците в чиста и суха купа...
2
Флан Кейк
КАРАМЕЛ
В тенджера се изсипва захарта, поставя се на умерен котлон да се карамелизира до златисто. Сваля се от котлона и се изсипва в леко намаслена...
Черешов кейк
В дълбок съд си счупване яйцата, добавяме към тях и захарта. Разбиваме ги на пяна.
Към тях прибавяме киселото мляко, в което сме поставили содата...
Кейк Поп
Съставките за кекса се смесват, първо сухите - брашно с бакпулвер, захар и след това останалите.
Печем на 180 °C до златисто. Най-добре да проверим...
Двуцветен кейкМаслото се разбива със захарта. Прибавят се 1 по 1 4-те жълтъка, пресятото с бакпулвер брашно и киселото мляко.
Белтъците с ванилията се разбиват...
9
Гръцки кейкРазбийте киселото мляко със содата и захарта и оставете да престои половин час.
Към шупналото мляко добавете олиото, ванилията и брашното. Разбъркайте...
3
Кроасанов Кейк
Разтопете захарта за карамела до златисто. Залейте с готовия карамел дъното на предварително приготвената за целта форма за торта.
Формата трябва...
Слънчев кейк
Белтъците се разбиват със захарта на пухкав сняг. Добавя се брашното с бакпулвера и се разбърква внимателно.
В друга се разбиват жълтъците със...
Сметанов кейк
В голяма купа счупете яйцата и добавете кафявата захар.
С миксер разбийте до гъста пяна. Към яйчената смес излейте сметаната и 3 с.л. слънчогледово...
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
53
41
31
21
10
Дай твоята оценка: