Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на Яхния със Свинско Месо

Приготвяне на Яхния със Свинско Месо

Прегледай всички 46 кулинарни идеи за приготвяне на яхния със свинско месо в Gotvach.bg.
Свинско месо с гъбен сосСвинско месо с гъбен сосСвинското месо с гъбен сос е готово....
Пържено свинско месо в бурканиПържено свинско месо в буркани
Пърженото свинско месо в буркани е готово....
Пържено свинско месо с яйцаПържено свинско месо с яйца
Нарязваме месото също на ивички, а яйцето разбиваме с малко сол. Нагорещяваме тигана и в него сипваме малко олио....
Свинско месо в прасковена глазураСвинско месо в прасковена глазура
Сваля се фолиото и месото се пече до образуване на лъскава коричка. Нарязва се на резени и се сервира....
Свинско месо с червено цвеклоСвинско месо с червено цвекло
Месото и цвеклото се отцеждат от водата и се смилат....
Консервирано свинско месо в бурканиКонсервирано свинско месо в буркани
2
Консервирано свинско месо в буркани е чудесна идея, когато ви се приготвя зеле със свинско, свинско с грах или ориз със свинско....
Печено свинско месо с лукПечено свинско месо с лук
1
Обезкостеното свинско месо се нарязва на едри парчета, поръсва се със сол и черен пипер и се нарежда в йенска тенджера....
Запечено свинско месо с картофиЗапечено свинско месо с картофи
Прибавете запеченото месо, дафиновите листа и зърната черен пипер....
Свинско месо с доматен сосСвинско месо с доматен сос
Месото се нарязва на средно едри парчета. Загрява се олио в тенджерка, месото се запържва, като се разбърква, за да не загори....
Свинско месо с праз лукСвинско месо с праз лук
2
Нарежете месото на хапки. Сложете маста в тиган и прибавете месото. Пържете до готовност като го разбърквате периодично....
Апетитно свинско месо с оризАпетитно свинско месо с ориз
Месото измиваме и нарязваме на хапки. В олиото запържваме месото....
Пушено свинско месо с бобПушено свинско месо с боб
Пушеното свинско месо се нарязва на парчета. Лукът се нарязва на ситно, доматите се настъргват....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: