Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пържено Свинско със Замразени Зеленчуци
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пържено Свинско със Замразени Зеленчуци

Пържено Свинско със Замразени Зеленчуци

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за пържено свинско със замразени зеленчуци в Gotvach.bg.
Пържено свинско коремчеПържено свинско коремчеПърженото свинско коремче е готово....
Пържено свинско шкембеПържено свинско шкембе
Изсипете в подходяща чиния шкембето в масло и поднесете пърженото свинско шкембе топло....
Свинско пърженоСвинско пържено
2
Поднасяте свинското пържено докто е горещо. По желание може да се гарнира с лук и картофи....
Дюнер с пържено свинскоДюнер с пържено свинско
Този дюнер с пържено свинско е перфектен за бърза вечеря....
Пържено свинско по шопскиПържено свинско по шопски
Страхотно пържено свинско!...
Пържено свинско с празПържено свинско с праз
Сервираме в дълбока чиния пържено свинско с праз....
Пържено свинско с картофиПържено свинско с картофи
Сварете картофите цели и необелени в подсолена вода. Нарежете месото на малки жулиени, поръсете ги със сол, млян черен пипер и виното. Оставете ги...
Пържено свинско по селскиПържено свинско по селски
Пържено свинско месо по селски се консумира с червено вино. Наздраве!...
Пържено свинско с гъбиПържено свинско с гъби
3
Извадете готовото свинско и добавете в уока смесеното с гъбите, малко оцет и сол заделено нишесте....
Пържено свинско месо по португалскиПържено свинско месо по португалски
Сгорещяваме маслото и изпържваме свинското месо, а след него и дроба. Слагаме ги в тенджера и прибавяме и марината....
Пържено свинско с бяло виноПържено свинско с бяло вино
Гърдите се нарязват на кубчета. Приготвя се маринатата от бялото вино и прясното мляко. След това месото се потопява в маринатата и се оставя...
Пържено свинско със селска туршияПържено свинско със селска туршия
Зелето и доматите се нарязват на дребно. Слагат се да се сварят, докато омекнат. Месото се реже на хапки и се пържи. Изважда се от мазнината...

Рейтинг

4
Общо гласували: 9
53
43
33
20
10
Дай твоята оценка: