Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пъстърва във Фолио на Фурна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пъстърва във Фолио на Фурна

Пъстърва във Фолио на Фурна

Разгледай всички 22 подбрани съвети относно пъстърва във фолио на фурна в Gotvach.bg.
Пъстърва във фолиоПъстърва във фолиоПечете на предварително загрята фурна около 30-40 минути....
Диетична пъстърва във фолиоДиетична пъстърва във фолио
Слагаме овкусената пъстърва върху доматените шайби. Лимона нарязваме на тънки шайби....
Пъстърва на фурна с картофиПъстърва на фурна с картофи
Измиваме почистените риби и нареждаме в тавичка върху пергамент. Поръсваме дъното на тавата и леко рибките с морска сол. След това ги поръсваме с...
Пъстърва във фолио по сицилианскиПъстърва във фолио по сицилиански
Върху голямо парче фолио се излива зехтинът, нарежда се нарязаният на шайби лук, лимоните, нарязани на кръгчета, нарязаният на ситно магданоз....
Пъстърва със сметана във фолиоПъстърва със сметана във фолио
Пъстървата се разделя на четири и всяко парче се слага върху лист фолио. Копърът се реже на ситно....
Пъстърва с девесил във фолиоПъстърва с девесил във фолио
Пъстървата с девесил във фолио е много вкусна!...
Пъстърва на фурнаПъстърва на фурна
Печем рибата на 200 градуса за 50-60 минути, след което махаме фолиото и за още 10-15 минути запичаме. Пъстървата на фурна е готова....
Пъстърва на фурна с бяло виноПъстърва на фурна с бяло вино
Сервирайте пъстървата на фурна с бяло вино с варени картофи с манголд....
Пъстърва на фурна с гриловани зеленчуциПъстърва на фурна с гриловани зеленчуци
Сервирайте пъстървата на фурна с гриловани зеленчуци с рукола или подобна салата по желание....
Пъстърва на грил фурнаПъстърва на грил фурна
Прехвърля се в тавичка постлана с хартия за печене и се допича на загрята фурна при функция грил за 10 мин....
Бърза пъстърва на фурнаБърза пъстърва на фурна
Прехвърля се в тавичка, застлана с алуминиево фолио, и се допича на функция грил във фурната, докато се зачерви....
Задушена пъстърва на фурнаЗадушена пъстърва на фурна
Измиваме добре пъстървите, след което ги задушаваме на пара. В дълбок глинен съд изсипваме накъсаната на парчета риба, като сме махнали главата...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 10
54
45
31
20
10
Дай твоята оценка: