Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Ребра в Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Ребра в Гювеч

Свински Ребра в Гювеч

Прегледай всички 24 избрани предложения за свински ребра в гювеч в Gotvach.bg.
Свински ребърца в гювеч с празСвински ребърца в гювеч с празСвинските ребърца в гювеч с праз са много вкусни....
Свински ребърца в гювечСвински ребърца в гювеч
Извадете и сервирайте веднага свински ребърца в гювеч....
Печени свински ребърца в гювечПечени свински ребърца в гювеч
Сервирайте печените свински ребърца в гювеч топли....
Свински ребра в голям гювечСвински ребра в голям гювеч
Нарязваме свинските ребра, нареждаме ги в гювеча....
Свински ребърца с топено сирене в гювечСвински ребърца с топено сирене в гювеч
Върху топеното сирене се нарежда и останалите ребра. Налива се вода до горния ред на ребрата и се слага във фурната....
Свински пържоли и ребра в гювечСвински пържоли и ребра в гювеч
Свинските пържоли и ребра в гювеч се пекат през първия половин час на 220 градуса, после температурата се намалява на 170 и готвенето продължава още...
Свински ребра с боб в гювечСвински ребра с боб в гювеч
Ребрата се отделят от месото, пускат се в подсолена вода и се варят за бульон поне 30 минути....
Пушени свински ребърца със зрял боб в гювечПушени свински ребърца със зрял боб в гювеч
Добавете свинските ребърца и залейте с вода, колкото да се покрият продуктите....
Бирени свински ребърцаБирени свински ребърца
Сервирайте Бирените свински ребърца със свежа сезонна салата и добре изстудена бира. Добър апетит!...
Лесни свински ребърцаЛесни свински ребърца
Лесните свински ребърца се пекат предварително в загрята фурна на 200 градуса за 50-60 минути. Добър апетит!...
Мариновани свински ребърцаМариновани свински ребърца
Ребърцата нарязваме на малки парчета, като най-добре да ги разрежем и напречно....
Крехки свински ребърцаКрехки свински ребърца
Сервирайте крехки свински ребърца с подходяща салата! Да ви е сладко!...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 9
56
41
31
21
10
Дай твоята оценка: