Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Ребърца със сос Барбекю
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Ребърца със сос Барбекю

Свински Ребърца със сос Барбекю

Прегледай всички 24 кулинарни идеи за свински ребърца със сос барбекю в Gotvach.bg.
Свински ребърца на барбекюСвински ребърца на барбекюПодредете ребърцата в тавичка и ги полейте със соса. Покрийте с капак и оставете да се мариноват в хладилника 4 часа. Запалете барбекюто....
Ребърца БарбекюРебърца Барбекю
2
Наричат се Ребърца Барбекю, не защото се приготвят на барбекюто, а заради соса, който присъства в рецептата и е основният протагонист, чиито вкус...
Свински ребърца от малко прасенце на барбекюСвински ребърца от малко прасенце на барбекю
Свинските ребърца от малко прасенце на барбекю са готови....
Свински ребърца с меден сосСвински ребърца с меден сос
Сипете ребърцата със сместа и задушете всичко....
Свински Ребърца със сос УорчестърСвински Ребърца със сос Уорчестър
1
Сервирайте останалия сос, като гарнитура към пържени картофи и ребрата....
Свински ребърца с чесново-меден сосСвински ребърца с чесново-меден сос
1
Извадете и сервирайте веднага свинските ребърца с чесново-меден сос....
Свински ребърца в сос от нарСвински ребърца в сос от нар
Ребърцата се сервират горещи и се заливат със соса....
Свински ребърца в сладко-кисел сосСвински ребърца в сладко-кисел сос
Сипете соса в тавата, в която ще печете ребърцата, добавете соевия сос, оцета, черен пипер на вкус и посолете на вкус....
Лесни свински ребърцаЛесни свински ребърца
Лесните свински ребърца се пекат предварително в загрята фурна на 200 градуса за 50-60 минути. Добър апетит!...
Крехки свински ребърцаКрехки свински ребърца
Сервирайте крехки свински ребърца с подходяща салата! Да ви е сладко!...
Пикантни свински ребърцаПикантни свински ребърца
1
След това махнете фолиото, намажете ребърцата със сосовете....
Бирени свински ребърцаБирени свински ребърца
Сервирайте Бирените свински ребърца със свежа сезонна салата и добре изстудена бира. Добър апетит!...

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 8
53
43
32
20
10
Дай твоята оценка: