Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сладка Пита с мая
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладка Пита с мая

Сладка Пита с мая

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за сладка пита с мая в Gotvach.bg.
Сладка пита с маяСладка пита с маяОставете я да втаса хубаво или пък я сложете на слаба фурна, за да втаса по-бързо....
Сладка питаСладка пита
Прясното мляко се сварява и се оставя да поизстине. Трябва да е хладко. След това се добавят останалите продукти, без жълтъците, и се разбъркват...
Сладка пита ВъзелчетаСладка пита Възелчета
Загряваме прясното мляко, добавяме маята, 2 ч.л. захар и 5 с.л. брашно. Оставяме маята да втаса. Докато чакаме маята слагаме брашното и солта...
Сладка пита хризантемаСладка пита хризантема
Така се оформя цялата пита, да добие вид на цвете. Оставя се да втаса повторно за 20 минути....
Сладка пита ЗвездаСладка пита Звезда
3
В топла вода се разбърква маята с една лъжица захар и се оставя да бухне. Замесва се тесто с останалите продукти, без един жълтък, той е за намазване...
Сладка пита с компотСладка пита с компот
Пробвайте плодовия сладкиш с клечка. Сладката пита с компот е готова....
Сладка пита за бебеСладка пита за бебе
2
Добър апетит с тази вкусна сладка пита!...
Сладка пита на РозиСладка пита на Рози
Сладката пита на Рози е готова....
Сладка пита с шоколадСладка пита с шоколад
2
Първо активираме маята. Разбиваме яйцата, добавяме останалото мляко. Пресяваме брашното и с всички продукти замесваме еластично тесто, което оставяме...
Сладка пита за прощъпулникСладка пита за прощъпулник
28
След като леко изстине готовата питка, я мажем с масло или мед....
Сладка пита с кокосСладка пита с кокос
Пресявам брашното, след което активирам маята със малко топло мляко, 1 с.л. захар и 1 с.л. брашно. Разбивам яйцата със захарта до побеляване. Започвам...
Сладка пита със смокиниСладка пита със смокини
Маслото и захарта се разбиват до получаване на пухкава смес. Към тях се прибавят брашното и бакпулверът, предварително пресяти, и както и жълтъците...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 7
52
43
30
22
10
Дай твоята оценка: