Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сьомга Рагу
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Будапещенско рагу
Нарежете чушките на дребно, а рибицата на средно големи филийки. Загрейте маслото и запържете лука до омекване.
Прибавете месото и го запечатайте...
Зеленчуково рагу
Морковите и лукът се режат на дребни кубчета, а чушките, патладжаните и доматите - на по-едри.
Зехтинът се загрява и в него се запържват последователно...
Свинско рагу
Обикновено това ястие се прави след като се заколи прасето. Щом месото му престои един ден, се нарязва на парчета, които се посоляват със сол и пипер...
Овнешко рагу
Нарязваме месото на кубчета, заливаме с горещ бульон или вода, посоляваме и задушаваме на много тих огън почти до омекване.
Прибавяме нарязаните...
Телешко рагу
Изпържете в масло ситно нарязаните лук, магданоз, майорана и сланината.
Прибавете нарязаното на кубчета месо и посолете.
Изпържете, налейте...
Заешко рагу
Накисваме заека в студена вода и 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 24 часа.
След това го нарязваме на порции и го запържваме в маслото...
Пролетно рагу
Зеленчуците се почистват и измиват. Алабашът сe нарязва на парчета, морковите на кръгчета, зеленият фасул на парчета, бялата част на лука - на колелца...
Ирландско рагу
Месото се реже на резени, натрива се със сол и се запържва до златисто в смес от половината масло и половината от зехтина.
Лукът се нарязва на...
Рагу по тиролски
Сгорещете половината от маслото и запържете в него нарязания лук.
Добавете нарязаните на малки парчета месо и наденички, овкусете със сол, черен...
Пюре Заек рагу
Измиваме и нарязваме месото на малки късчета и ги задушаваме в кравето масло и малко вода.
Изваждаме ги и прибавяме морковите, пиперките и лука...
Зимно зеленчуково рагу
Нарязваме картофите на кубчета и ги запържваме в част от маслото. Отделно задушаваме ситно нарязаните моркови, лук, ряпа и магданоз.
Прехвърляме...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 10
53
44
30
23
10
Дай твоята оценка: