Gotvach.bg»Избрани Колекции»Торта Шарлота
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Торта Шарлота

Торта Шарлота

Разгледай всички 12 подбрани съвети за торта шарлота в Gotvach.bg.
Торта Шарлота с горски плодове и маскарпонеТорта Шарлота с горски плодове и маскарпоне
За тази торта Шарлота ползвах ринг с диаметър 22 см. Поставете ринга в тортена чиния. В купа сипете прясното мляко....
Шарлота с извараШарлота с извара
Надробете сухара и го залейте с прясното мляко, за да омекне. Разбийте изварата, яйцата, захарта, ванилията и лимоновата кора. Сложете половината...
Шарлота с бишкотиШарлота с бишкоти
2
Разбийте яйцата, захарта (без 2 с.л.) и нишестето. Сложете млякото да заври и постепенно добавете сместа, като непрекъснато бъркате. Оставете...
Шарлота с портокалиШарлота с портокали
Яйцата се смесват със захарта, добавя се брашното и всичко се разбърква. В намазана с масло тава се излива една трета от тестото. Портокалите...
Шарлота с прасковиШарлота с праскови
Сервирайте тортата, поръсена с разтопен шоколад по желание....
Шарлота с ябълкиШарлота с ябълки
1
Шарлотата с ябълки е много вкусна!...
Шарлота с малиниШарлота с малини
Оставете вашата торта минимум 12 часа в хладилника. Шарлотата с малини е готова....
Шарлота с бананиШарлота с банани
Ароматизираме с ванилия и украсяваме шарлотата с резенчета банани и плод от сладко. Сервираме охладена....
Шарлота с козунакШарлота с козунак
Обръща се гореща върху тортена чиния....
Шарлота с боровинкиШарлота с боровинки
Шарлотата се сервира охладена....
Шарлота с хрупкава коричкаШарлота с хрупкава коричка
Ябълките се измиват и се режат на резени с дебелина 2 милиметра. Яйцата се разбиват на пяна. Добавя се захарта и се разбърква. Добавя се брашното...

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: