Вкусотии с Пилешко

Открий всички 127 кулинарни идеи за вкусотии с пилешко в Готвач.бг.
Пилешко ризото
Пилешко ризото
4
Запържват се месото, гъбите, а царевицата, броколите и морковите се задушават. Добавя се измития и отцеден ориз. Разбърква се и се започва да се...
Пилешко шишче
Пилешко шишче
месото, объркайте и оставете всичко да се овкуси за половин час. След това отцедете и нанижете шишчетата като редувате, гъбка, лук, пилешко, тиквичка ...
Пилаф с пиле по одрински
Пилаф с пиле по одрински
Пилешкото месо се сварява в подсолена вода. Нахутът се измива и накисва за час. Вари се 30 минути и се оставя настрана, отцеден от водата, за...
Пиле Фахитас
Пиле Фахитас
Първата стъпка към нашето Пиле Фахитас е да нарежем пилешкото филе и зеленчуците на ивички. Овкусяваме пилето с подравките, ...
Гурме Пиле
Гурме Пиле
пилешкото напречно на тънки ивици и го прибавяме към лука. Като се позапържи, прибавяме и консервите домати, разправяме с лют червен пипер...
Щастливо пиле
Щастливо пиле
Измивате и изчиствате пилето. Нарязвате гъбите на едро и връзката лук. Запържвате ги, докато омекнат в половината масло. След това добавяте...
Различно пиле
Различно пиле
. Разрежете пилето на 4 части и всяка една на още 2. Поръсете получените парченца със сол. В тенджера загрейте олиото и добавете ...
Пиле Император
Пиле Император
В тиган първо се запържва пилешкото филе. Изкарва се от тигана и на негово място се запържват гъбите и броколите. Вадят се и те и се поставят...
Пиле Италия
Пиле Италия
Пилешките гърди се срязват на три парчета хоризонтално и поставяме в намаслена тава. Поръсват се с малко сол, черен пипер и подправка за пиле...
Пиле Капрезе
Пиле Капрезе
ги прибавете към пилешкото месо. Гответе 5-6 минути, докато доматките омекнат. Овкусете със сол и черен пипер. Нарежете моцарелата на филийки...
Пиле Парма
Пиле Парма
Пилешките гърди се почистват и начукват хубаво, посоляват се и се поръсват с черен пипер. Гърдите се задушават за 12-15 минути в леко намазнен...
Пиле табака
Пиле табака
Пилето се измива и подсушава. С ножица се разрязва на две откъм гърдите. Посолява се, намазва се със сметана. Поставя се в тиган със сгорещеното...

Рейтинг

4
Общо 5 гласували
5 3
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: