Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Сусамов Тахан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Сусамов Тахан

Как се Прави Сусамов Тахан

Разгледай всички 12 авторски предложения относно как се прави сусамов тахан в Gotvach.bg.
Как се прави сусамов тахан?Как се прави сусамов тахан?Препоръчително е, всяко домакинство да има в кухнята си бурканче със сусамов тахан....
Хляб със сусамов тахан и семенаХляб със сусамов тахан и семена
Изважда се, изчакваме малко и нарязваме на филии. Много е вкусен и полезен този Хляб със сусамов тахан и семена....
Шоколадов сусамов таханШоколадов сусамов тахан
Рецептата за домашен шоколадов тахан е изпълнена!...
Кьопоолу със сусамов таханКьопоолу със сусамов тахан
Ако решите, може да сложите в буркани сместа и да стерилизирате кьопоолуто с тахан 10 мин....
Сладки със сусамов таханСладки със сусамов тахан
2
В купа смесете сусамовия тахан, меда, захарта, ванилията, канелата и бакпулвера/содата....
Хляб от сусамов таханХляб от сусамов тахан
Яйцата се разбиват с водичката и солта. Прибавя се предварително разбъркания сусамов тахан. Смесват се овесените трици и бакпулвера....
Риба със сусамов таханРиба със сусамов тахан
1
Сусамовият тахан се смесва с лимоновия сок и се разбърква добре. Разпределя се върху рибните филета....
Масленки със сусамов таханМасленки със сусамов тахан
Топят се в устата!...
Салата от зеле, моркови и сусамов тахан в чашаСалата от зеле, моркови и сусамов тахан в чаша
Най-отгоре гарнираме с 1 препълнена лъжица сусамов тахан....
Салата от кисело зеле, сусамов тахан и червен пиперСалата от кисело зеле, сусамов тахан и червен пипер
Слагаме сусамов тахан и разбъркваме добре. 4. Поръсваме с червен пипер....
Коледни меденки със сусамов таханКоледни меденки със сусамов тахан
Добър апетит с Коледни меденки със сусамов тахан и нека са празнични дните Ви!...
Кето питки със сусамов таханКето питки със сусамов тахан
Може да ги изпечете кето питките със сусамов тахан и във фурната на 180 °C. Източник: Вкусно с Валерия...

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: