Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лозови Сарми

Лозови Сарми

Открий всички 24 авторски предложения за лозови сарми в Gotvach.bg.
Лозови сарми с тиквичкиЛозови сарми с тиквичкиОт плънката и попарените лозови листа се завиват сарми, които се нареждат една до друга в тенджера, заливат се с малко олио, притискат се с чиния...
Лозови сарми в мултикукърЛозови сарми в мултикукър
Лозовите сарми в мултикукър са много вкусни....
Лозови сарми с булгурЛозови сарми с булгур
След около 30 мин може да се намали на 120°С и да се остави цяла нощ да се пече или не се намаля и лозовите сарми се пекат около два часа....
Лозови сарми с оризЛозови сарми с ориз
Няколко лозови листа се слагат на дъното на тенджера и отгоре плътно се нареждат сармите....
Лозови сарми с киноаЛозови сарми с киноа
Лозовите листа се попарват, за да омекнат и се свиват малки сармички....
Лозови сарми с лещаЛозови сарми с леща
Покривате отгоре с лозови листа и затискате с чиния. Прибавяте толкова вода, че да достигне до ръба на чинията. Варите сармите на тих огън....
Лозови сарми с телешкоЛозови сарми с телешко
Ако ползвате пресни лозови листа, ги попарете, а консервираните измийте добре. Завивайте по 1 ч.л. от сместа във всеки лист....
Лозови сарми с лимонЛозови сарми с лимон
Сармите се подреждат плътно в тенджера, долива им се гореща вода, докато ги покрие. Освен с водата се заливат и с лимоновия сок и олиото....
Лозови сарми с каймаЛозови сарми с кайма
1
Подреждайте лозовите сарми плътно една до друга в тенджерата....
Лозови сарми с маслиниЛозови сарми с маслини
Гъбите се нарязват на малки парченца, за да може да се навият в сармите, но не прекалено малки, защото като се запържват се свиват....
Вкусни лозови сарми с оризВкусни лозови сарми с ориз
Върху картофите наредих сармите и полях с малко олио. Поставих чиния, която да притиска сармите и налях 4 ч. ч. гореща вода....
Постни лозови сарми в мултикукърПостни лозови сарми в мултикукър
Поднасям постни лозови сарми в мултикукър с млечно чеснов сос с копър....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 6
54
41
31
20
10
Дай твоята оценка: