Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Риба Хек

Риба Хек

Открий всички 60 кулинарни идеи относно риба хек в Gotvach.bg.
Хрупкав хек на еър фрайърХрупкав хек на еър фрайърРибата се потапя, първо, в брашното, после яйцето и накрая отново в брашното. Така и с другите парчета риба хек....
Паниран хек с бирена маринатаПаниран хек с бирена марината
Сервираме пържената риба с подходяща салата и изстудена бира или бяло вино. Панираният хек с бирена марината е много вкусен....
Пържен хек пане със сосПържен хек пане със сос
Парчетата риба ги обезкостяваме на филе, или по желание така ги пържим цели, стига парчетата да са по-малки, за да се изпържат добре....
Паниран хек с овесени ядкиПаниран хек с овесени ядки
Почистете, измийте и подсушете рибата. Нарежете на филенца....
Опашки от хек на фурнаОпашки от хек на фурна
Рибата се почиства от люспи и вътрешности. Измива се добре. В тавичка се слага олио. Нарежда се рибата....
Запеканка с хек и зеленчуциЗапеканка с хек и зеленчуци
В огнеупорен съд разпределете 1/3 от зеленчуците, подредете половината от печената риба, нанесете друг слой зеленчуци, след това останалата риба и...
Пикантен хек и ароматна галетаПикантен хек и ароматна галета
Печете рибата пикантен хек и ароматна галета в предварително загрята фурна за 20-25 минути....
Хек с домати на фурнаХек с домати на фурна
Почистените филета от риба се осоляват. Разполагат в намаслена тава. Заливат се с приготвения доматен сос....
Специален паниран хек с бадемиСпециален паниран хек с бадеми
В подходяща чиния подредете панираната риба, салатата и върху нея сложете кошничката от лука с царевицата, чесновото сосче и резени лимони....
Печени пикантни филета от хекПечени пикантни филета от хек
Смесвате всички изброени съставки без месото, така че да направите марината. Може да ги разбиете и с миксер за по-лесно. Потапяте филетата в маринатата...
Хек в зелен чеснов сосХек в зелен чеснов сос
Сервирайте, като изсипете от соса върху рибата....
Хек филе със сметанов сосХек филе със сметанов сос
1
Накиснете рибата за 10-тина минути в 1 ч.ч. вино, сол и черен пипер. Загрейте маслото в тиган и задушете за кратко накълцания лук....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 8
51
43
33
21
10
Дай твоята оценка: