Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тутманик със Суха мая
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тутманик без маяПечем тутманика без мая на 200 градуса, без вентилатор докато тутманика придобие златист цвят....
Бъркан тутманик с мая
Печете пухкавия тутманик в загрята фурна на 160°C до готовност.
Още топъл, се намазва с масло бърканият тутманик с мая....
Вкусен тутманик с маяБрашното се пресява и се прави кладенче по средата. Във водата се разтварят олиото, солта, захарта и маята и се изсипват по малко в брашното, като...
1
Вкусен триъгълен тутманик с маяВтасалия тутманик го намазвам с разбито яйце и изпичам за около 30 минути в загрятата фурна до златист цвят....
1
Тутманик с мая и кисело млякоТутманика изпечете на 200 градуса в предварително загрята фурна за около 35-40 минути, като последните 10-15 минути намалите температурата на 160...
1
Пухкав Тутманик с Мая и СиренеОформеният тутманик се покрива с найлон и се оставя на топло място, за около 30 минути....
3
Апетитен тутманикБрашното се пресява в дълбока купа. Добавят се солта и захарта.
Млякото се смесва със содата и се добавя към брашното. Разбиват се яйцата и се...
1
Селски тутманикЗамесва се тесто от продуктите. Разделя се на около 5 топчета и се оставя да втаса.
След това се разтеглят, поставят се в намазнена тава и се...
1
Вълчи тутманик
Замесва средно меко тесто. Меси се с намазнени ръце. Тестото се покрива с кърпа и се оставя на топло да втаса.
Лукът се запържва в олиото, прибавя...
Бачковски тутманик
След това започваме приготвянето на тутманика по избор.
Вит тутманик: Взимаме топка с размера на два юмрука и издърпване като за мекици....
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
52
45
32
20
10
Дай твоята оценка: