Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен млечен хлябНамазах домашния млечен хляб с жълтък и пекох на 200°C - до приятен кафеникаво златист загар....
Домашен квасен хляб
Домашният квасен хляб се отличава със своята мека вътрешност и хрупкава коричка. Има характерен вкус, който не би могъл да се обърка....
Домашен бял хляб
Всяка се оформя като хляб, поставя се в правоъгълна форма за кекс и втасват още веднъж....
Домашен сплетен хляб
С останалите три фитила се оформя втория хляб.
Хлябът се оставя да втаса и се намазва с разбит жълтък с малко олио....
Домашен селски хлябАко не харесвате хрупкавата коричка, която се получава, може преди да да сложите хляба да се пече, да го намажете с малко кисело мляко....
18
Домашен кръгъл хлябПечете хляба на 180 градуса за 35-40 минути. Извадете изпечения хляб, поръсете с малко вода и покрийте с кърпа за кратко....
1
Домашен обреден хлябВ голяма купа се слага брашното, добавят се сол, захар и мая. Разбъркват с ръце. Следва зехтинът.
Хладката вода се добавя постепенно и се омесва...
3
Домашен царевичен хлябСлагаме го във фурната на 180 градуса с вентилатор и печем хляба до готовност.
Домашният царевичен хляб е много сполучлив....
2
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: